Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

Nisi u pravu! Treba sve srusiti i staviti skelu da vozi preko Save. Nema stepenica ni liftova da se kvare, nema nijedne krivine za tramvaje, LTR, metro, maglev, avione i kamione, nema brige da ce nesto da se zapali, voda je na pola metra ispod. :lol:

Profesor":1xbk8exk je napisao(la):
@2012
Iz cele ove diskusije, zaključio sam da je jedino rešenje da se što pre sruši cela petlja i da se krene iz početka. Drugog rešenja nema. Svima nam je ugrožena bezbednost. Svakodnevno tuda prolazim, a ni slutio nisam da sam toliko ugrožen. 2012, ako bi mogao da pokreneš peticiju za rušenje, ja ću svakako prvi potpisati. Hvala ti, spasao si mi život. Šta život? Živote!
 
Evo teta Nata moze da se pobrine ako treba nesto da se srusi.

Natoooo!!!! Natoooooooooooo!!!!!!!!
 
Aha..kada nema odgovora na argumetovana pitanja,onda pozivanje na rušenje i sl.
Kao prvo,ako ste analzirali o čemu smo diskutovali,jasno je da niko nije pominjao rušenje,posebno mosta daleko bilo,već naprotiv da se pomenuta nedovršena stanica dovrši i dogradi prema propisima da se zastakli *dodaju vestibili,info,bezbednosni sistem,toaleti,pokriju platforme..
Pa gde je tu onda rušenje mosta ili sl.??????? :kafa:
Ono što sigurno treba srušiti ako bude prolazio metro umesto tramvaja to je inkrimisana krivina rampa radijusa od 360'.koja je karta u jednom pravcu za putnike na onaj svet. :shok:
 
2012":2xm5polm je napisao(la):
Ono što sigurno treba srušiti ako bude prolazio metro umesto tramvaja to je inkrimisana krivina rampa radijusa od 360'.koja je karta u jednom pravcu za putnike na onaj svet. :shok:

Ти си баш бежао са часова математике. та кривина може бити највише 180, никако 360 степени и ознака за степен ти је погрешна. А и остатак изјаве ти је подједнако глуп.
 
Otkad se radijus (poluprecnik) kruga ili luka meri stepenima? :shock:
 
Dobro, ljudi, ne kapiram poentu da konstantno nešto protivurečite 2012-ici. Ako smatrate da greši i da ne zna o čemu priča, zašto se onda uporno trudite da mu to objasnite. Ja kad vidim da neko ne zna o čemu priča, više mu ne posvećujem ni 30 centimetra svog vremena.
:gobb:
 
2012":3vpoy4dx je napisao(la):
Kao prvo,ako ste analzirali o čemu smo diskutovali,jasno je da niko nije pominjao rušenje,posebno mosta daleko bilo,već naprotiv da se pomenuta nedovršena stanica dovrši i dogradi prema propisima da se zastakli *dodaju vestibili,info,bezbednosni sistem,toaleti,pokriju platforme..

I čemu 2012 sve ovo na prethodne tri strane? Bez uvida u projekat, bacao si drvlje i kamenje na nešto što nije dovršeno, a što će verovatno kada se završi sadržati većinu, ako ne i sve od onog što si gore naveo. Naravno u skladu sa funkcijom koju u tom trenutku bude obavljalo.
 
Blagoje,Verovatno? Kada se završi?Ako ne i sve ?Super znači neko je uvideo da ipak treba....sjajno!Imali smo uvid u projekat,kao i na terenu ,hvala.Da bi se stavilo u funkciju, mora da sadrži sve to.Predpostavljam da ćemo gledati progres iz dana u dan..radujem se tome.
PS,forumaši koji vređaju kolege su frustrirani i nevaspitani,a hvale se da su matematičari,žalosno...jer matematičari su veoma inteligentni ljudi,vređate im profesiju. :kafa:
 
Moram da priznam da te sada već teško pratim. Ako si već imao uvid u projekat stanice, bilo bi fer da si nam objasnio da su čelične stepenice samo servisne, pa da ne lupamo glave zašto su takve, a ne da daješ ovakve kvalifikacije:

Zar ti je za ovu sliku i "Arh"rešenje potrebno neko dodatno"pljuvanje" ? pa ovo ulazi u sve arhitektonske stručne časopise u svetu kao "verovali ili ne" ili "case study" o nestručnosti,zar zaista miliš da bio ovom arhitekti neko dao da išta više projektuje sa ovakom referencom?????
Ajde molim te odnesi "ovo" ne neki evropski arhitektonski ili građevinski fakultet pa da vidiš šta će da ti kažu..
 
@2012,
Uvek sam voleo da citam sto pises i da gledam razne slike koje imas naviku da kacis ali si postao mnogo drugaciji u poslednje vreme i ocigledno si okrenuo dosta forumasa protiv sebe nekim stavovima sto zastupas.
 
Е ово горе је до сада најбољи и најсажетији коментар, мишљење и закључак 2012-це, крај нема више. :D
 
Па добро,један је 2012 какав год да је а вас је 10-20 који се упињете да му се подсмевате.Размислите мало о томе. :wink:

Још чекам на тај пример станице шинског система која има класично степениште на висини од 22 метра и два лифта ?
 
Nisam ni očekivao da ih ima manje,imaju dosta toga da objašnjavaju.. :kafa:
 
Meni nije jasno zašto nisu u startu projektovane pokretne stepenice.
 
Delija":2i82y0x0 je napisao(la):
Па добро,један је 2012 какав год да је а вас је 10-20 који се упињете да му се подсмевате.Размислите мало о томе. :wink:
Јесте, један је 2012, један једини који је изнервирао гомилу људи својим троловањем, детињастим ставом, спамовањем, извртањем и измишљањем чињеница итд... И нисам видео да му се неко подсмевао, људи су покушавали да воде аргументовану расправу, али са њим је то немогуће, за 2012 је исправно само оно што је он рекао да је исправно. Не знам да ли се закопава терајући своју причу зато што не уме да призна да је погрешио, или нас све колективно зајебава и смеје се како се палимо. У сваком случају, дефинитивно је највећи и најгори трол на овом форуму...
 
I dobro ako vas "zaje*******avam"zašto je toliko forumaša bavilo tom stanicom? :kafa: Da li se rasprava vodi ako je projekat dobar ili loš.? :wink: U raspravi većina je uočila,falo ovo ...gde je ono...koji su propisi poštovani koji nisu..
A i sam Stf u predhodmom postu pita"Meni nije jasno zašto nisu u startu projektovane pokretne stepenice."?
Making-A-Business-Meeting-Effective.jpeg
 
Da dobro je rekao... :kafa: hvala za reklamu.. :wink: samo je bilo korektno da ga citiraš..
 
Ja sam ipak da se pozove Đorđe Vukadinović, ili Slobodan Antonić, ili možda Dejan Vuk Stanković - nisu odveć dugo pričali o UMP-u i o različitim tipovima stepeništa, uz to bi sigurno manje trolovali i ne bi unakazili cca. 300 od 734 stranice na ovom topiku, kao jedan sudeonik ovdašnji.

Da malo protivtrolujem - petlja Radnička je najbolje projektovani objekat infrastrukture u Beogradu. :wink:
 
Петље Раднича и Мостар су по готово свим параметрима једнако функционалне и пате од истих мањкавости. Али, не, Мостар је Јовиново дете, а Радничка је злочиначко остварење ...
 
Vrh