RockerSVK
Higher intermediate
Ја хоћу да питам, јел' тачно да по овом новом мосту неће моћи да возе зглобни аутобуси?
Михаило":34sqkdbs je napisao(la):^^^Извини, бићу груб: па ниси ваљда блесав да верујеш у то? Прелазе зглобни бусеви преко Старот савског, завлаче по врачарским улицама, а да не могу преко оваквог моста и оваквих приступних петљи... :blah: Живо ме занима, који ум је смислио овако нешто...
blagoje":1x8oi82j je napisao(la):Aha, zato priča okolo.
blagoje":3av10hec je napisao(la):Neki link na tekst iz Danas-a? Ne sumnjam da bi danas Napednjacima bila puna usta ovoga.
Delija":l9gmb71e je napisao(la):blagoje":l9gmb71e je napisao(la):Aha, zato priča okolo.
Па да. Прорадила новинарска етика а зна да не може нико њу да повеже са "кафанским причама" а и мора да је пала на Вучкову спику.
Dovoljno je da se ravnamo po julijanskom kalendaru što i nije neki problem u ovim krajevima....Homer Jay":3b9utsj7 je napisao(la):Mislim da ce most biti osposobljen za saobracaj do kraja godine, pa makar Djilas uredbom produzio trajanje jednog dana na 39 sati
cenzura":2p9fp1qh je napisao(la):Ne znam da li je ovde bilo price o tome, ali cuo sam informaciju
DA SE MOST OTVARA 31.12.2011. u 23.55h
blagoje":3nzlucrt je napisao(la):Ako je situacija u društvu tako ozbiljna kao što kažeš, bojim se da će je gospoda u crnim kožnim mantilima svakako pronaći.
Prava stvar,jos ako bude i vatrometa a la Sidnej,neki dobar koncert..medjutim":1hmrkds3 je napisao(la):Opa, drive-thru doček!
Sada ili jednog dana ?Bibi":2z8nszo7 je napisao(la):Kako će automobili iz pravca Banovog Brda da se popnu na most? :shok:
tzoran":b7dhk3cl je napisao(la):Sada ili jednog dana ?Bibi":b7dhk3cl je napisao(la):Kako će automobili iz pravca Banovog Brda da se popnu na most? :shok:
Jednog dana skretanjem na prsten koji se gradi na srednjem nivou, a sada jedino iz pravca Topčidera do kog ... ili produžiš prema centru pa skreneš desno u ..... zaboravi.... imaš Gazelu pa idi preko nje na NBG....
Može ali samo ako se sa obrenovačkog puta popneš u Požeku što je isto tako malo komplikovano...blagoje":2jxtvw48 je napisao(la):tzoran":2jxtvw48 je napisao(la):Sada ili jednog dana ?Bibi":2jxtvw48 je napisao(la):Kako će automobili iz pravca Banovog Brda da se popnu na most? :shok:
Jednog dana skretanjem na prsten koji se gradi na srednjem nivou, a sada jedino iz pravca Topčidera do kog ... ili produžiš prema centru pa skreneš desno u ..... zaboravi.... imaš Gazelu pa idi preko nje na NBG....
Zašto tako, kada će preko nadvožnjaka u Požeškoj, raskrsnice i nadvožnjaka kod hipodroma direktno gornjim nivoom izbiti na most?
nostradamus":1x0socef je napisao(la):Naravno Pozeskom, to se podrazumeva. Nego, mislim da je covek mislio na trenutnu situaciju.
.