relja":2aanox05 je napisao(la):"nadležni" (obožavam taj izraz) su mogli da daju nalog da se na osnovu podataka o kretanjima putnika (valjda imaju tako nešto?) uradi uradi analiza i izvuku zaključci.
relja":2aanox05 je napisao(la):edit: kada bi se "nadležni" vozili javnim prevozom, možda bi i došli do sličnog zaključka kao Vrlenija
Ronche":efp0b184 je napisao(la):Do sada mi je delovalo da će završiti sve na vreme...
Radnicku i Jurija Gagarina sigurno zavrsavaju dok za deo do hipodroma nisam ni ja siguran.Ronche":2cdpyi4k je napisao(la):Do sada mi je delovalo da će završiti sve na vreme...ali sada kad pogledam šta još imaju da urade na potezu petlja Radnička - Petlja Hipodrom i na rampama Radnička i Jurija Gagarina, nema šanse da završe sve do 15-og, pa čak ni do 31-og. Možda ako uzmu još jedan kredit od 50 mil. evra :laugh:
relja":1wcqz07w je napisao(la):
ranko999":24qcb8kz je napisao(la):Ne znam kako je planirana da ide biciklisticka staza i pesacki prelaz na odvajanju Jurija Gagarina - most. Prilicno bi bilo nebezbedno zato sto tu vozaci nece usporavati u penjanju na most.
Ma Jok. Nas most ima mnogo vise kablova!laki72":1fy0ee94 je napisao(la):Ovo definitivno nije moguce zavrsiti u narednih mesec dana ni pod idealnim vremenskim uslovima.
Treba li da vas posaetim, pred nama je decembar!!!
p. s.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/998464/Pao+most+na+Borneu.html
Valjda necemo i mi ovako proci