spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.376
karim":1tncsa3q je napisao(la):Evo jedne od juce sa moje terase sa Miljakovca:
Najreprezentativniji objekat sela visoki Siljakovac!
karim":1tncsa3q je napisao(la):Evo jedne od juce sa moje terase sa Miljakovca:
Ah, a ti nisi gledao onaj spot kada brod Srbskih svemirskih snaga "Dušan silni" kruži u orbiti oko zemlje...djordje*******g":107qdf4e je napisao(la):PSR iliti Prva srpska raketa
blagoje":39agkwho je napisao(la):A što novinarka nije objavila ovu proverenu informaciju?
Ovo je nešto što bi svaki novinar poželeo da eksluzivno objavi.
laki72":ngqvb4ag je napisao(la):blagoje":ngqvb4ag je napisao(la):A što novinarka nije objavila ovu proverenu informaciju?
Ovo je nešto što bi svaki novinar poželeo da eksluzivno objavi.
Ti se to salis?
Izvini , a gde da objavi?
U kojem od KONTROLISANIH MEDIJA bi prosla ova informacija ????
Pogledaj malo vlasnicke strukture nasih, novina, radija i TV stanica i sve ce ti biti jasno.
Prave razmere pljacki koje se danas desavaju saznacemo za 20 godina, ali znajuci nas mentalitet i kratko pamcenje , nas vec za godinu , dve nece biti briga...
Игоре, је ли се то и ти прикључујеш јеретицима?Igor":2nbpw3j0 je napisao(la):Nikakvo rusenje nadovznjaka kod ade prema b brdu ne dolazi u obzir. Cak je planirana izgradnja novog predpostavljam trajnijeg betonskog koji ce biti u oba smera a ne kao sada samo prema b brdu uzbrdo. Novi bi delom usao blize betonskim skulpturama ali ne previse mislim nista dramaticno. Njegovom izgradnjom i kompletiranjem petlje radnicka i celog toga dela ukljucujuci naravno i most preko ade bi se stekli uslovi da se ukljucenja kod ade i kod nisa zatvore i da uz pesacke pasarelu koja je vec najavljena to bude raskrsnica bez semafora. Kod NIS-a bi vozaci imali verovatno samo uslovno desno dok bi i tu pravac bio prioritetan i bez semafora kao sada.
Wile E. Coyote":zaugch41 je napisao(la):Игоре, је ли се то и ти прикључујеш јеретицима?Igor":zaugch41 je napisao(la):Nikakvo rusenje nadovznjaka kod ade prema b brdu ne dolazi u obzir. Cak je planirana izgradnja novog predpostavljam trajnijeg betonskog koji ce biti u oba smera a ne kao sada samo prema b brdu uzbrdo. Novi bi delom usao blize betonskim skulpturama ali ne previse mislim nista dramaticno. Njegovom izgradnjom i kompletiranjem petlje radnicka i celog toga dela ukljucujuci naravno i most preko ade bi se stekli uslovi da se ukljucenja kod ade i kod nisa zatvore i da uz pesacke pasarelu koja je vec najavljena to bude raskrsnica bez semafora. Kod NIS-a bi vozaci imali verovatno samo uslovno desno dok bi i tu pravac bio prioritetan i bez semafora.
blagoje":msc97v16 je napisao(la):... A što se tiče radova na razdelnom ostrvu, i ja sam u početku pomislio da su vezani za stub silazne rampe sa kružnog toka u Radničku, ali mi crv sumnje unose identični radovi na razdelnom ostrvu sa druge strane u Bulevaru vojvode Mišića, a fundirani šipovi su dosta manjeg prečnika nego za ostale noseće stubove.
Pegasus":tu5ndzzv je napisao(la):Na sajtu savabridge izasla nova vest na naslovnoj strani ,ai kada se na nju klikne ne pojavi se cela i sa slikama, vec kao zadnja stoji ona iz Novembra
ВЕСТИ
Почетак пробног оптерећења моста
У четвртак 1. децембра почеле су припреме за пробно оптерећење северне рампе 5 и вијадукта 2, а у наредним данима ће се наставити и са осталим деловима моста. Израда другог слоја асфалта која је започела на главном и бочном распону 22. новембра је при самом крају, и преостала је да се уради на крајњем и задњем распону моста и веза са јужним приступним УМП-ом.
blagoje":evcga5uw je napisao(la):[box]Commencement of the bridge load testing
.............as well as pouring of concrete protection layer in the LRT area and pedestrian/cycling paths on the bridge superstructure. .........
[/box]
Који је твој проблем? С неба па у ребра се појављујеш и лупиш, па останеш жив. Игор врло добро зна да подржавам његово мишљење, па се није огласио, али ти мораш да изиграваш дрвеног адвоката модератору. Олади мало, нарочито у погледу мене.sem_lumis":2nmjep2d je napisao(la):Wile E. Coyote":2nmjep2d je napisao(la):Игоре, је ли се то и ти прикључујеш јеретицима?Igor":2nmjep2d je napisao(la):Nikakvo rusenje nadovznjaka kod ade prema b brdu ne dolazi u obzir. Cak je planirana izgradnja novog predpostavljam trajnijeg betonskog koji ce biti u oba smera a ne kao sada samo prema b brdu uzbrdo. Novi bi delom usao blize betonskim skulpturama ali ne previse mislim nista dramaticno. Njegovom izgradnjom i kompletiranjem petlje radnicka i celog toga dela ukljucujuci naravno i most preko ade bi se stekli uslovi da se ukljucenja kod ade i kod nisa zatvore i da uz pesacke pasarelu koja je vec najavljena to bude raskrsnica bez semafora. Kod NIS-a bi vozaci imali verovatno samo uslovno desno dok bi i tu pravac bio prioritetan i bez semafora.
Aman covece ostavi ljude na miru vise. Tera li tebe bilo ko da budes kreativniji, duhovitiji, pametniji. U sta bi se forum pretvorio kad bi ispravljali jedni druge non stop!