Evo ti veze....alexa_ndar":1rimx0i4 je napisao(la):Bobb,
Prinicipijelno si mi jasan, ali moram da priznam da ne razumem korelaciju svega toga sa pricom o vrhu pilona. Ako su projektom unapred definisani visina i nagib kupe, a takodje je na pocetku receno da ce kupa na 200m imati 1,5m precnika- ne vidim na koji nacin su gradjevinci na to uticali...
elem, most je lep-ja sam zadovoljan
Kad pričam o arhitektonskom dizajnu, pričam o idejnom ili konkursnom rešenju. Sve nakon toga je, bar kod nas, lagana degradacija početnog dizajna u cilju uštede para i vremena, razvodnjavanje u sivilu realnosti.Bobb":1rimx0i4 je napisao(la):Elem da je autor odmah u startu isekao vrh na tih 'realnih' 120cm, sada bi verovatno gledali vrh prečnika 4-5 metara sa gomilom antena i repetitora...
Felix55":1mdsbrgi je napisao(la):
tzoran":30i7xb55 je napisao(la):Valjalo bi da se ovaj čunak jednoga dana skine i napravi jedan lep vidikovac sa rotirajućim restoranom...
dr strangelove":31iv0u3t je napisao(la):tzoran":31iv0u3t je napisao(la):Valjalo bi da se ovaj čunak jednoga dana skine i napravi jedan lep vidikovac sa rotirajućim restoranom...
molim te reci mi da se zaje*******avas :|
Ozbiljno sam mislio da mi se ne dopada kako izgleda vrh pilona posebno na slici autora felix 55... nekako deluje jeftino, nezavršeno, kao da je pravljen od konzerve.... (naravno njemu +1 za snimke)Bobb":2ax2u44p je napisao(la):@tzoran
evo sad hoćeš da okreneš na zezanje ali provaljen si. Stvarno si ozbiljno mislio! :rant:
tzoran":1c73wnxk je napisao(la):Valjalo bi da se ovaj čunak jednoga dana skine i napravi jedan lep vidikovac sa rotirajućim restoranom...
Kaži Mujo.... jarane..... kako je u Francuskoj ?spatiotecte":2iraw0ty je napisao(la):tzoran":2iraw0ty je napisao(la):Valjalo bi da se ovaj čunak jednoga dana skine i napravi jedan lep vidikovac sa rotirajućim restoranom...
E moj Suljo...