Bobb":3evq5owv je napisao(la):Ovako na slici deluje ok, mada je svetlo dovoljno zamućuje da se ne vide detalji. Sačekaću malo oštrije fotke za moj konačan komentar.
relja":3evq5owv je napisao(la):Eto, dobili smo ukrasni šiljak.
nostradamus":3pnyoeo2 je napisao(la):"od gledanjanema nema salameta"
ajde, ajde Reljo, mojne da si takav hejter, uzivaj u pogledu :shok:
Nijenostradamus":yrwwjrla je napisao(la):po slici sudeci, ispalo je na kraju ipak sve super! dovoljno je zasiljen
mislim da su poceli, na kamerama 24sata, kran je trenutno iste visine pilonaRonche":8xr6hgen je napisao(la):Jel mi se čini, ili su počeli sa rasturanjem krana kod pilona?
Заборавили су рећи да следи и спајање. Упс, мост је спојен.vucko":120c2tgk je napisao(la):Slede završni radovi na mostu, postavljanje zaštitne ograde i barijera, odvajanje kolovoznih traka i šina, hidroizolacija i na kraju asfaltiranje. U Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda kažu da radovi po planu i da će krajem godine most biti pušten u saobraćaj.
nostradamus":120c2tgk je napisao(la):Reljo, ti si se bas identifikovao sa Mrzostrumfom dok si kao klinac gledao crtace? :lol:
"mrzim pilon, mrzim tramvaj, mrzim petlju, mrzim most..."
nostradamus":3n44z8f4 je napisao(la):Reljo, ti si se bas identifikovao sa Mrzostrumfom dok si kao klinac gledao crtace? :lol:
"mrzim pilon, mrzim tramvaj, mrzim petlju, mrzim most..."