mapmaker » 27 Мај 2019 08:47 am[/url]":2xk5stdw]
Гага":2xk5stdw je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=625124#p625124 je napisao(la):
mapmaker » 26 Мај 2019 01:14 pm[/url]":2xk5stdw]
Гага":2xk5stdw je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=623947#p623947 je napisao(la):
Pegasus » 21 Мај 2019 12:14 pm[/url]":2xk5stdw]Gago ako pocnu radovi za mesec dva kao sto ocekujemo, kada mislite da je realno da bude pusten u saobracaj taj prolaz?
...480 дана ће трајати радови...
### mjau^2 ###
And sad kako da čovek ne psuje kad pročita ovakvu informaciju.
Pa za 480 dana u ozbiljnim zemljama mogu da naprave... Uf šta i ja se$&m poredim ovo sa ozbiljnom zemljom.
Može im se.
Sent from my Note 4 using Tapatalk
А што ниси цитирао целу ту реченицу где је објашњено шта све спада у 480 дана, него овако тенденциозно само први део ? Битно је само пљувати и написати, ово што си написао, да исподнеш као неки ...... !!!!!
Да се разумемо ако си ти ово лично схватио,
Не, ја ово ништа нисам писао на твоју адресу.
И да,
Ја дефинитивно нисам стручњак и грешка је што сам навео цео временски период, јер је управо рок за израду техничке документације посебно споран.
Ако су за тај период урачунали добијање дозвола од ове администрације, онда је то нажалост у реду, можда им треба и више времена.
Али ако им за израду идејног и главног пројекта са све снимањем и израдом подлога и прикупљањем података од надлежних служби треба толико.
Е онда је мени то још горе од она 420 дана. Наравно уколико и ту нису укалкулисали време за добијање података од разних служби.
Што је страшна реалност ове земље.
Враћам се на почетак, да, ја нисам стручњак и нема потребе да ме "спушташ на земљу" са реалношћу у којој живимо, јер био ја лаик или не у овој земљи се велики проценат, свеукупних пројеката, ради траљаво.
Што због пара, којих нема.
Што због политике и дилетантизма, чега има у изобиљу.
Што због негативне селекције, која траје већ ххх година.
Тако да опростићеш ми на #мјаукању# јер ми је страшно да им треба толико времена за овај пројекат.
Поготово што, да су имали мало више мозга и људи који разумеју проблем, могли су то да раде у исто време док реконструишу тај део пруге.
Што је моја првобитна замерка.
Без љутње и
Поздрав
Sent from my Note 4 using Tapatalk