Слике 28.05.2016.
Па да кренемо са УМП-ом, али не са приказом од наставка где се стало са градњом испред улице Ђорђа Станојевића, него од дела где ће се завршити овај део УМП-а тј. код Тошиног бунара.
Ово је део где је завршен УМП, а моја фоторепортажа је од 02. и 09. августа 2015. године
viewtopic.php?f=20&t=26&start=21125#p344181
Црвеним линијама на ортофото снимку сам обележио део трасе УМП-а који сам сликао тј. докле сам ишао да сликам.
Тошин бунар је завршен, а уједно је обавеза АР-Градње извођача тих радова била, да се по пројекту уради на раскрсници са Николе Добровића (то је наставак УМП-а кроз насеље Бежанијска коса који је већ урађен поодавно - улице Николе Добровића + Марка Челебоновића - , све до садашње лакат кривине где се спајају УМП и саобраћајница Т6), и део раскрснице који иде према УМП-у, а то је 10 метара дужине. На том делу ће бити спајање УМП-а са постојећим делом сада изграђене нове раскрснице.
Pogledajte prilog 37
Pogledajte prilog 36
Pogledajte prilog 35
Pogledajte prilog 34
Pogledajte prilog 33
Pogledajte prilog 32
Pogledajte prilog 31
Pogledajte prilog 30
Pogledajte prilog 29
Pogledajte prilog 28
Pogledajte prilog 27
Pogledajte prilog 26
Pogledajte prilog 25
Pogledajte prilog 24
Идемо даље будућом трасом УМП-а, за сада овим уским земљаним путићем
Pogledajte prilog 23
Pogledajte prilog 22
На крају путића се отвара поглед на гомиле шута, зидове неког већ срушеног објекта и постојеће пословне и стамбене објекте и један још не завршени објекат где се сад „играју“ са пејнтболом.
Pogledajte prilog 21
Pogledajte prilog 20
Pogledajte prilog 19
Један поглед уназад према Тошином бунару и раскрсници са Николе Добровића, туда ће проћи траса ове нове саобраћајнице.
Pogledajte prilog 18
После ових великих гомила шута тј. свега и свачега, указују се обимнији земљани радови, утоварање багером земље, шута и одвожење камионима.
Pogledajte prilog 17
Pogledajte prilog 16
Pogledajte prilog 15
Pogledajte prilog 14
Pogledajte prilog 13
Pogledajte prilog 12
Pogledajte prilog 11
Pogledajte prilog 10
Треба водити рачуна кад се иде овуда, има јако пуно разбијеног стакла, камења, громаде бетона, грања, огромних корења дивљих дрвећа и осталог растиња, пнеуматика, зарђалих шипки које вире из земље, гуштера, а видео сам и једног малог пацовчића, ... Годинама се овде бацало све и свашта, па онда то затрпано земљом, изникла трава и остало зеленило па то све лепо прекрило и зарасло. Сад се то све копа, вади и носи, где ... не знам ?
Један поновни погле уназад према Тошином бунару и раскрсници које се сад одавде и не виде, открива нам да се неко „уселио“ у већ срушени онај бели објекат где су остали само зидови ! Изледа да је остао кров на делу објекта (или је накнадно стављен!), који се и не види кад се глада од Тошиног бунара и раскрснице, и ту се у део просторија уселили ! Ту је и један од несуђених становника у овом објекту који се мало распитивао што сликам, за кога,...а ја га сликао због ове племените животиње, а рекао сам му „да ће да бидне на телевизор“ :wink:. Изгледа да су они вечити фолклор на сваком месту у граду где треба да се нешто гради, случајно или намерно, просудите сами.
Pogledajte prilog 6
Pogledajte prilog 9
Pogledajte prilog 8
Pogledajte prilog 7
Камиони само долазе и одвозе гомиле и гомиле шута,...., а на слици се виде и део зграде и складишта Цептера (иза дрвећа) и део стамбеног насеља Вест 65.
Pogledajte prilog 5
Pogledajte prilog 4
Pogledajte prilog 3
Поглед са УМП-а
на Ерпорт град и изградњу зграде 2100 и на балкански ЦНН (тв Н1)
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
Хвала на пажњи народе
наставиће се ....