[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=369812#p369812:3mj8ogcy je napisao(la):
Пантограф » Pon Feb 01, 2016 4:47 pm[/url]":3mj8ogcy]И ја тако радим. Ал кад није шпиц, није увек неопходно.
Kad nije spic, onda nije problem. Tada uvek ima rešenja.
Seti se pre par godina, ti si stara škola i bolje od mene to znaš. Tada još ne beše izgrađen ni Most na Adi, a Pupinov se pominjao jedino u utopijskim pričama i Beogradu bez saobraćajnog kolapsa. Vreme popodnevnog špica. +40, upekla zvezda, nema dalje. Dodjem autoputem do Nacionala. Guzva, ne vidiš joj kraj. Isključim se, pa ka Brankovom mostu, tamo guzva do ,,Fontane,, , pa opet nekako dodjem, ne znam ni ja kako do Starog savskog mosta, a tamo guzva do Hajata sa jedne i do Sava Centra sa druge strane. Ne pomera se, imam osećaj. Bile su to često i svakodnevne situacije. Da me je neko pitao gde je gore, ne bi znao.
Ovako kako je trenutno, Most na Adi je rasteretio Gazelu realno 15%. Dok se ceo UMP završi, biće maksimalno 30%. Što će biti uspeh. Na sve to, Pupinov most, neka je rasteretio još toliko, a po mojoj proceni i više, jer realno mnogo ljudi ide svaki dan iz Borče ili Krnjače na NBG i Zemun, mahom zbog posla.