Danas kada sam prolazi iz Bul. Vojvode Mišića ka Topčideru, preko onog kružnog toka skroz ispod mosta, kada idete iz bulevara pa krajnje desno skretanje, što je danas bilo jedino rešenje zbog velike gužve ka Čukarici, ugledao sam matoru budalu, ne mogu da kažem ni lika jer čovek ima između 55-60 godina, sa lupama na očima, kako žvrlja po mostu i to čitav neki tekst sve sa srebrnom bojom, prvi put da sam video nekoga kako to stvarno radi.
Najveći šok su mi bile njegove godine, bukvalno otac da mi bude, a mentalni razvoj mu je na nivou maloletnog delikventa, lepo babe kažu bu**** nikada ne odraste. Drugi šok mi je bio to da on nije žvrljao sprejem već je lik ladno imao kantice oko sebe, i sve sa četkicom nanosio srebrnu boju na slova koja je prethodno nažvrljao drugom bojom, što znači da on satima i danima to radi, a niko od nadležnih to ne primećuje. Malo dalje je bio njegov vršnjak u istom poslu, koji je za danas završio i pakovao kantice i limenke boje u ranac. Da nisam već kasnio, sigurno bih se zaustavio i pokupio dotične, mada stvarno ne znam kako bih postupao sa maloumnikom koji je 30 godina stariji od mene. Za njih je jedini lek oduzimanje radne sposobnosti i trajna hospitalizacija, eventualno bi trebalo preispitati da li imaju i nekih povoda za takvo ponašanje, jer ono jedino može da se protumači ili da im je neko platio ili su za ludaru i dobre batine.