....UMP racionalizacija planirane trase
Predlog izmena važeće planske dokumentacije zbog održivosti predloženih rešenja
AH PA HOCEMO I TAKAV IMPRESIVAN METRO,KAKO PA SAD STE NAS NAVIKLI NA N.Y VIZURE.. :kafa:Nebojsa":2d8n7c3m je napisao(la):ALO BRE KRIZA JE MORA DA SE STEDI, NISMO MI NI JAPAN NI AMERIKA OBESNICI JEDNI! :laugh:
OMOGUCILI SU VAM DA SE PONOSITE I UZIVATE U POGLEDU NA PILON KAKVOG NEMA U SVETU A VI TO NE ZNATE DA CENITE VEC KUKATE I HOCETE I NEKI TAMO UMP, SRAM VAS BILO NEZAHVALNICI JEDNI!
relja":3jg9gfg6 je napisao(la):....UMP racionalizacija planirane trase
Predlog izmena važeće planske dokumentacije zbog održivosti predloženih rešenja
I gde smo posle toliko godina?
Na šta je spala velika ideja o automobilskoj magistrali kroz grad? Sa koje strane ga "načeti", šta izdvojiti, a da nepravedno ne zapostaviš neki još gluplji detalj?
Kad se samo setim: "to nije običan most, to je deo Unutrašnjeg magistralnog poluprstena", "iz Borče do blokova pod punim gasom","Grad ima para"...
Da se dešava nekm drugom, smejao bih se. Ovako, iz životnog iskustva u ovoj zemlji, mogu samo da budem rezigniran.
direktor":wx0185s4 je napisao(la):id***
jos idiota
Гробари, смирите страсти.angry bird":36cm4vki je napisao(la):direktor":36cm4vki je napisao(la):id***
jos idiota
Svi u prdekanu cz!
Homer Jay":1m2sayc2 je napisao(la):Sad videh ove planove koje je Vučko postavio. "Razočaranost" je isuviše blaga reč da opiše moju reakciju na njih.
Ono što mi nije jasno je - čemu plan racionalizacije kada je, kako trenutno stvari stoje, veoma teško očekivati da će izgradnja UMP-a biti nastavljena nakon što završe ovo što se sada gradi + trasa do Tošinog bunara? Trenutno, ne mogu ni da zamislim da će do 2021. biti neke masovnije izgradnje. Čemu onda racionalizacija!?
Пантограф":1u59wihn je napisao(la):...Мост на Ади служи да повеже леву обалу Саве са јужним делом Београда и то је то.