gzthe
Intermediate
Ne znam datum, ali na pilonu ogromnim crnim slovima (mislim) na strani ka Adi pise "svi na marakanu" a sa druge strane crvenim slovima doduse dosta manjim pise "svi na sever" i datum.
Ronche":1reqgpea je napisao(la):Koliko je nekim ljudima dosadno...kao da smo u Severnoj Koreji i ništa ne znamo pa nam treba neko da nam napiše grafit "Svi na Marakanu 13.04.". Ali dobro, most je bez grafita izdržao više od godinu dana (barem ih ja nisam primetio) xD
Bivis":2mnudx1l je napisao(la):Ronche":2mnudx1l je napisao(la):Koliko je nekim ljudima dosadno...kao da smo u Severnoj Koreji i ništa ne znamo pa nam treba neko da nam napiše grafit "Svi na Marakanu 13.04.". Ali dobro, most je bez grafita izdržao više od godinu dana (barem ih ja nisam primetio) xD
To nisu ljudi, to su ograničeni i primitivni izrodi. Koliko debilan trebaš biti pa pratiti ovu našu propalu ligu, ili još gore skakati u mestu devedeset minuta i pevati jedne te iste idiotske pesmice.
Ceo grad je išaran tim datumom. :bash:
Bivis":oc0nt0cz je napisao(la):Ronche":oc0nt0cz je napisao(la):Koliko je nekim ljudima dosadno...kao da smo u Severnoj Koreji i ništa ne znamo pa nam treba neko da nam napiše grafit "Svi na Marakanu 13.04.". Ali dobro, most je bez grafita izdržao više od godinu dana (barem ih ja nisam primetio) xD
To nisu ljudi, to su ograničeni i primitivni izrodi. Koliko debilan trebaš biti pa pratiti ovu našu propalu ligu, ili još gore skakati u mestu devedeset minuta i pevati jedne te iste idiotske pesmice. :
Ronche":1catek9v je napisao(la):@Pantograf: Ja sigurno nisam, a verujem da i Bivis sigurno nije mislio na manjinske prave navijače, već na one koji šaranjem grada, međusobnim tučama i formiranjem "navijačkih grupa" u okviru "navijačkih grupa" i neredima tokom skoro svakog većeg "protesta" nazivaju sebe "pravim" navijačima i Srbima. Cenim svakoga ko ide na fudbalske utakmice da navija na normalan način, srcem, a ne pesnicama i noževima. Nažalost, kao što sam na početku napisao, takvih navijača je malo.
Elem, kakav sad hotel i marina?
Ronche":oxp6yvmg je napisao(la):@Pantograf: Ja sigurno nisam, a verujem da i Bivis sigurno nije mislio na manjinske prave navijače, već na one koji šaranjem grada, međusobnim tučama i formiranjem "navijačkih grupa" u okviru "navijačkih grupa" i neredima tokom skoro svakog većeg "protesta" nazivaju sebe "pravim" navijačima i Srbima. Cenim svakoga ko ide na fudbalske utakmice da navija na normalan način, srcem, a ne pesnicama i noževima. Nažalost, kao što sam na početku napisao, takvih navijača je malo.
Ne postoji ni urbanisticki plan niti ikakva najava.To su pre glasine.Treba se prvo doneti DUP,a za to je potrebno bar dobrih 6 meseci godinu dana.blagoje":ep05smzw je napisao(la):Interesantnu priču sam čuo juče od čoveka koji ima kontakte sa ljudima na gradilištu petlje "Radnička". Između ostalog kaže da bi do septembra trebalo sve da bude gotovo i da je u radove uključeno i uređenje prostora ispod same petlje. A ono glavno je da se i pre njihovog završetka petlje i napuštanja gradilišta očekuje početak radova na premeštanju NIS-a i otpočinjanje radova na izgradnji hotela sa pet zvezdica. Istovremeno, u sklopu ovog projekta je planirana i izgradnja moderne marine preko puta hotela sa kompletnim sadržajem za smeštaj i opsluživanje plovila.
Ima li neko bilo kakve informacije o ovome?
Gorstak89":2bavlt6n je napisao(la):Nekima treba DUP nekima ne treba ništa