Pa ne prave "Auroru"...Igor":182of7p4 je napisao(la):area 51
sredice se nekako
Beobuild timu će verovatno dozvoliti, ali meni se do sada nikada sem na ovom projektu nije desilo da me čovek iz obezbeđenja zove i pita šta to radim, iako sam slikao van ograđenog prostora i onoga što se može smatrati njegovim reonom. Odgovora ga nisam udostojio, a on je i sam shvatio zašto.relja":3o7tt6xo je napisao(la):Glupo pitanje - a zašto lepo ne pitate ljude da vas puste na gradilište da napravite reportažu?
Aaaa, negde si evidentiran ma, njegovo je pravo da te pita (verovatno su mu tako i rekli), ali nema prava da zabrani.shmeksi":2wmyg4yw je napisao(la):Beobuild timu će verovatno dozvoliti, ali meni se do sada nikada sem na ovom projektu nije desilo da me čovek iz obezbeđenja zove i pita šta to radim, iako sam slikao van ograđenog prostora i onoga što se može smatrati njegovim reonom. Odgovora ga nisam udostojio, a on je i sam shvatio zašto.
To ti reci Zandarmeriji koja cuva prilaz gradilistu.relja":21tcv64k je napisao(la):Pa ne prave "Auroru"...Igor":21tcv64k je napisao(la):area 51
sredice se nekako
Nisam ni mislio da pitate čuvara na kapiji ...a i njima bi dobro došao pozitivan PR.
Da, da siguran sam. Ta konstrukcija će se koristiti da se "navlače" delovi mosta ka pilonu, a onda će kablovi preuzeti posao nosioca i ova sadašnja konstrukcija se uklanja, a na mesto nje će doći jedan veliki stub (jedan od njih par koliko će ih most imati)sizif":2xd6hzpi je napisao(la):@шмекси
Ма, јеси ли ти баш сигуран да је овде реч само о привременој конструкцији? Мислим, то се већ месецима помиње, али нисам сигуран да је тачно.
Nisi me razumeo, nisam ni mislio da pitaju čuvare na kapiji (niti žandare), već Direkciju, eventualno izvođače.vrachar":29s5yhxl je napisao(la):To ti reci Zandarmeriji koja cuva prilaz gradilistu.relja":29s5yhxl je napisao(la):Pa ne prave "Auroru"...Igor":29s5yhxl je napisao(la):area 51
sredice se nekako
Nisam ni mislio da pitate čuvara na kapiji ...a i njima bi dobro došao pozitivan PR.
Idejni projekat ne postoji, ali je raspisan tender za njega, međutim kada se taj tender završi onda kreće još jedan, a to je za izvođača radova, a znajući nadležne za u gradskoj vlasti oni će tako loše organizovati tender gde će izvođači nastupiti sa predlogom cene koji je dobijen na osnovu idejnog projekta dok će pobednik tek nakon izbroa na tenderu krenuti da pravi glavni projekat i tako se nepotrebno gubi vreme.Nenad":3hxb1l5w je napisao(la):@alexandernbg
Idejni projekat jos uvek ne postoji, a tender za izvodjaca je u toku (tj. za projektanta)