Тешко питање, потребне су обе, али логика је на страни да се спољашња обилазница пре комплетира.Nenad":1wynya6n je napisao(la):Po meni je u svakom slucaju mnogo bitnija spoljasnja obilaznica grada, sa mostom kod Vince, jer ce ona preuzeti kompletan tranzit i napokon osloboditi centar grada teretnog saobracaja.
Nenade, si siguran ti za taj datum pošto u studiji izvodljivosti za prvi deo UMP-a (do Autokomande) stoji da bi negde oko 2019. godine trebalo da krene da se radi na drugom delu (do Pančevca).Nenad":2qd283ec je napisao(la):UMP je i zamisljen kao dugorocni projekat. Prvobitno je bilo planirano da cela deonica bude kompletirana do 2014. godine, ali je to vrlo nerealno, pre svega zbog finansija. Inace, UMP je dobro zamisljen po deonicama, tako da svaka sledeca koja se bude gradila i bude pustana u saobracaj ce jednim delom sluziti svrsi..
Da, samo ima jedan mali problem, Wuk je in the brig :lol:shmeksi":tdza178t je napisao(la):Primenićemo diverzionu taktiku, šaljemo Wuka sa nekim smešnim digitalcem na glavni ulaz dok mi u međuvremenu ulećemo na gradilište i fotkamo aparatom od 10X zuma. Doduše marinci ne ostavljaju svog čoveka, ali mi i nismo marinci tako da im Wuk ostaje kao dvorska/graditeljska luda.
Plan ne može da omane.
Disclaimer: Things read here should not be tried by untrained professionals. Please stay safe, DON'T TRY THIS.
:kafa:
Uh sada idemo onaj tipicni filmski scenario. Dakle vadimo kriminalca iz zatvora i iskoristimo ga u pozitivne drustveno korisne svrheGoldstein":3rb5966r je napisao(la):Da, samo ima jedan mali problem, Wuk je in the brig :lol:shmeksi":3rb5966r je napisao(la):Primenićemo diverzionu taktiku, šaljemo Wuka sa nekim smešnim digitalcem na glavni ulaz dok mi u međuvremenu ulećemo na gradilište i fotkamo aparatom od 10X zuma. Doduše marinci ne ostavljaju svog čoveka, ali mi i nismo marinci tako da im Wuk ostaje kao dvorska/graditeljska luda.
Plan ne može da omane.
Disclaimer: Things read here should not be tried by untrained professionals. Please stay safe, DON'T TRY THIS.
To ti pričamIgor":arfffdo7 je napisao(la):Uh sada idemo onaj tipicni filmski scenario. Dakle vadimo kriminalca iz zatvora i iskoristimo ga u pozitivne drustveno korisne svrheGoldstein":arfffdo7 je napisao(la):Da, samo ima jedan mali problem, Wuk je in the brig :lol:shmeksi":arfffdo7 je napisao(la):Primenićemo diverzionu taktiku, šaljemo Wuka sa nekim smešnim digitalcem na glavni ulaz dok mi u međuvremenu ulećemo na gradilište i fotkamo aparatom od 10X zuma. Doduše marinci ne ostavljaju svog čoveka, ali mi i nismo marinci tako da im Wuk ostaje kao dvorska/graditeljska luda.
Plan ne može da omane.