zexland
Advanced
Fantasticne fotke !!! Bravo !
zexland":1byqcnjc je napisao(la):Fantasticne fotke !!! Bravo !
Igor":3b4wqo8k je napisao(la):Uh nisam siguran bas dva na spicu . Mozda jedan na spicu jedan sa nbg strane tamo gde je kraj pesacke staze i jedan cini mi se takodje na ulaznoj rampi iz pravca sajma jel tu nema pesacka staza ulazak sa ulice. Ovo je samo moja predpostavka na osnovu vidjenog a jedan od liftova je jos ranije bio unesen u plan regulacija.
Sto vise liftova javnih to bolje i lakse. Ima da budemo ko Monte Karlo sa javnim liftovima
Igor":28voyl09 je napisao(la):Uh nisam siguran bas dva na spicu . Mozda jedan na spicu jedan sa nbg strane tamo gde je kraj pesacke staze i jedan cini mi se takodje na ulaznoj rampi iz pravca sajma jel tu nema pesacka staza ulazak sa ulice. Ovo je samo moja predpostavka na osnovu vidjenog a jedan od liftova je jos ranije bio unesen u plan regulacija.
Sto vise liftova javnih to bolje i lakse. Ima da budemo ko Monte Karlo sa javnim liftovima
Eh, neće, trebalo bi još 7 metara za totalni šiljak, ali jedva sam uspeo da iskamčim i ovoliko...spatiotecte":2n0osu12 je napisao(la):Evo ovih 7 metara ce usiljiti spic i zadovoljiti one kojima je smetao tup kraj