laki72":3qybvbri je napisao(la):
blagoje":3qybvbri je napisao(la):
A što novinarka nije objavila ovu proverenu informaciju?
Ovo je nešto što bi svaki novinar poželeo da eksluzivno objavi.
Ti se to salis?
Izvini , a gde da objavi?
U kojem od KONTROLISANIH MEDIJA bi prosla ova informacija ????
Pogledaj malo vlasnicke strukture nasih, novina, radija i TV stanica i sve ce ti biti jasno.
Prave razmere pljacki koje se danas desavaju saznacemo za 20 godina, ali znajuci nas mentalitet i kratko pamcenje , nas vec za godinu , dve nece biti briga...
Niti imam nameru, niti sam ikada branio ovu vlast sto se lako da proveriti kroz moje postove, ali jednu stvar moram da primetim. Kao što smo kao narod skloni verovanju u teorije zavere, tako smo laki u ocenama totalitarnog karaktera neke vlasti, kako bivših, tako i sadašnje. Mnogi su, a pogotovu "demokratske snage" govorile da je za vreme bivšeg režima bio potpuni informativni mrak, dok se sa sadašnje tačke gledišta, može nabrojati nemali broj "slobodnih medija" koji su tada egzistirali. Sa druge strane, sada će mnogi reći da danas ima manje medijske slobode nego tada. Nijedna od ovih slika nije ni crna ni bela, već je posledica naše sklonosti da u razmišljanjima i izražavanju emocija idemo iz krajnosti u krajnost, često svesno ili nesvesno potiskujući realnost. Iz tog razloga, danas se često čuje "E, kako se nekad lepo živelo!", mada se većina i ne seća kako se stvarno živelo ili ne želi da se seća, a sve u inat nečemu ili nekome. A po inatu smo, izgleda, najpoznatiji.