jlaki":kb3mqaj1 je napisao(la):A što ne sruše te pomoćne stubove više?
Bobb":30jh6ebl je napisao(la):operic":30jh6ebl je napisao(la):- kako ides na nbg?
- preko gazele
- preko brankovog
- preko mosta preko ade (mnogo bre rogobatno) :blah:
ne ne bez mosta, samo 'preko ade'. I sam most treba da se zove 'Ada' a ne 'Most na Adi' ili 'Most preko ade'
:laugh:jlaki":b9ipwkro je napisao(la):zato je meni nestalo struje na par trenutaka, rešili da priključe most na banderu po principu romvil
Moravac":3r7d0ch2 je napisao(la):Bobb":3r7d0ch2 je napisao(la):operic":3r7d0ch2 je napisao(la):- kako ides na nbg?
- preko gazele
- preko brankovog
- preko mosta preko ade (mnogo bre rogobatno) :blah:
ne ne bez mosta, samo 'preko ade'. I sam most treba da se zove 'Ada' a ne 'Most na Adi' ili 'Most preko ade'
Adski most
jlaki":2clrzrwt je napisao(la):zato je meni nestalo struje na par trenutaka, rešili da priključe most na banderu po principu romvil
Bolje da padne i u depresiju nego u Savu!grado":h4t7ks0v je napisao(la):Samo da nam most ne padne u depresiju. Ni veće građevine ni skromnijeg naziva.
grado":o5anzz1s je napisao(la):Bolje da padne i u depresiju nego u Savu!grado":o5anzz1s je napisao(la):Samo da nam most ne padne u depresiju. Ni veće građevine ni skromnijeg naziva.
tzoran":1foda1wc je napisao(la):A da Ž Mitrović odreši kesu i plati jedno farbanje mosta u pink.. ovo bi se dopalo ženskom delu populacije... imamo plavi most pa što ne bi i pink :/
mislim stvarno.... :notok:
Arnorian":3fjaq9jb je napisao(la):Било би најједноставније да су га у старту назвали "Јужни мост". Јужнијег градског неће бити.
Arnorian":2twwixai je napisao(la):Било би најједноставније да су га у старту назвали "Јужни мост". Јужнијег градског неће бити.
relja":2v2llr2r je napisao(la):Arnorian":2v2llr2r je napisao(la):Било би најједноставније да су га у старту назвали "Јужни мост". Јужнијег градског неће бити.
Pazi, i pored svih tvrdnji da se Jurija Gagarina neće produžavati ka jugozapadu, Dulić javljuje izgradnju novih stanova.
Ulica će se produžiti, bez obzira na sve GUP-ove i DUP-ove i formalno zaštićena vodoizvorišta. A onda će doći na red i most. Da li će biti na donjem špicu ili još više uzvodno, videće se, ali će se jednoga dana sigurno izgraditi. Živi bili pa videli.