dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.300
sta li je onda "raskrpetlja"
Wile E. Coyote":2vfpokf1 je napisao(la):Добро. Зови је ако хоћеш и космодром а мене остави на миру. Ако се ми овде не изражавамо како треба, шта онда очекивати од других? Али добро, ти сматраш да је то спамовање.bokili84":2vfpokf1 je napisao(la):Wile E. Coyote":2vfpokf1 je napisao(la):Кхм, Игоре...
Zar ne vidis koliko si dosadan sa tim da li je petlja ili raskrpetlja? Pusti bre ljude da je zovu kako god hoce, ako nemas sta pametno napisati nemoj spamovati forum!
Ја немам шта паметно да напишем... Битно је, сине, да си ти много паметан... Добро, мудруј... Ево, и плус си добио од мене за велику мудрост...
Pojasni onda u kojoj strucnoj literaturi si nasao termin raskrpetlja? Zivo me interesuje....razgradjevinar":2f8jljir je napisao(la):relja":2f8jljir je napisao(la):Nekorišćenje odgovarajuće teminologije vodi u nepravilo razmišljanje i proizvodi pogrešne zaključke
+ za relju i wila. drago mi je da postoje ljudi koji misle svojom glavom i ne dozvoljavaju da ih drugi prave budalama.
relja":3sjau62o je napisao(la):Nekorišćenje odgovarajuće teminologije vodi u nepravilo razmišljanje i proizvodi pogrešne zaključke
dziggy":3d4e77ll je napisao(la):relja":3d4e77ll je napisao(la):Nekorišćenje odgovarajuće teminologije vodi u nepravilo razmišljanje i proizvodi pogrešne zaključke
ovo je pametna recenica. stav da nema veze kako se sta kaze ,i da je bitno da se razumemo, dovodi do toga da je kojekakvim budalama dozvoljeno da kazu sta hoce i da se pojavljuju sa svojim kvazi stavovima, da im se dozvoljava da sa tri postapalice i cetri zuba budu ljudi dostojni misljenja. e ne moze.
Добро, не јуриш плусеве, али ево ипак дадох ти и за овај пост плус.bokili84":2lia35gj je napisao(la):Ja ne jurim broj postova i pluseva kao ti Niko nije ni rekao da je ovo petlja, receno je na prethodnih 100 strana da nije petlja i zasto nije petlja i ne treba svakoga sada ko ne napise raskrpetlja ponaosob upozoravati. Forumi sluze za razmenu misljenja a ne da se namece jedno Ja sam u svojoj struci profesionalac a one stvari o kojima ne znam nista jednostavno preskocim i pustim strucnjake da o tome pisu a ti si vidim strucnjak za sve! Ti bre znas i o mostogradnji, ekologiji a verovatno i o medicini bi bio prvi da napises nesto ,doktori nam i ne trebaju Spusti malo loptu momak , treba imati o sebi visoko misljenje ali ne ici do neba...