shumar":26fi4pjq je napisao(la):Kartograf + Stvarno je najbolji pogled sa ski-staze.
spatiotecte":1rfgzwsb je napisao(la):Prava gradska obilaznica!
jlaki":3fe16izm je napisao(la):Hoće neko molim vas da mi označi tačnu lokaciju odakel je ovo slikano? Dopada mis e pogled, a imam ultrazoom pa bih i ja malo
Arnorian":10dv8fe6 je napisao(la):Kartograf":10dv8fe6 je napisao(la):Osnovni odokativni dojam je da prilazne rampe deluju ultra strmo.
Na slikama ili u stvarnosti?
Delija":5qq8sizg je napisao(la):spatiotecte":5qq8sizg je napisao(la):Prava gradska obilaznica!
Е због оваквих коментара требају да се уведу минусеви.
Delija":144gaiiu je napisao(la):spatiotecte":144gaiiu je napisao(la):Prava gradska obilaznica!
Е због оваквих коментара требају да се уведу минусеви.
JohnyBgood":1hw4i5kn je napisao(la):Cekaj bre gde bi ova uber-transverzala isla na drugu stranu? Na desno u tunel a na levo? I kako bi saobracaj iz tunela dosao do Vozdovca ili Slavije. Gde bi sisao sa ovog mosta?
Ja mislim da su tu stvari sa postojecim saobracajem toliko zakrcene da jednostavno nema sanse.
Нећеш ни онда. Заглавићеш се на семафору на раскрпетљи.nikola32":1ab2x2i2 je napisao(la):Dok se ne uradi tunel do autokomande ja most na Adi verovatno nikad neću preći. Nebitno kakva gužva bude na Gazeli
ОК је изгледао и Хиподром, па су га сјебали. Ко зна какво ће решење бити.nikola32":1ab2x2i2 je napisao(la):Na slici projekta, denivelisana raskrsnica autokomande izgleda ok
Укључује се на ауто-пут.JohnyBgood":1ab2x2i2 je napisao(la):Cekaj bre gde bi ova uber-transverzala isla na drugu stranu?
vucko":2dqx2jk2 je napisao(la):Ideja UMP-a je i da ima sto manje ukljucivanja sa ostalim saobracajem.
nikola32":1daeyci5 je napisao(la):@JohnyBgood i @spatiotecte
ili da pročešljate celu temu od početka ili da pročitate studiju opravdanosti UMP http://www.beoland.com/ump/prethodnastud.asp
ideja je nezavisnom trasom skloniti, iz centra i sa Gazele, deo saobraćaja u tranzitu. Iz Pančeva, Zvezdare, Vračara, Palilule... Njile je u pravu za petlju kod Hipodroma, tu će biti frke kad-tad. Ali ideja i prvobitni plan UMP je sjajan
Зар није предвиђено да се УМП после прескакања Аутокоманде споји са аутопутем? Или су поново нешто мењали? :/vucko":4hfljsl7 je napisao(la):Ne njile,ne bi imao UMP direktnu vezu ili petlje sa autoputem.Moralo bi preko tih silaznih rampi autokomande,pa onda na Autoput.
Нешто ново?spatiotecte":4hfljsl7 je napisao(la):Da, to sam i ja mislio u pocetku, medjutim nije jasno zasto se UMP spusta na zemlju na novom beogradu jer onda postaje obican bulevar.
Opet su izmixovali zanrove! :/
Хтео си да кажеш: раскрпетљу?nikola32":4hfljsl7 je napisao(la):Njile je u pravu za petlju kod Hipodroma, tu će biti frke kad-tad.
На жалост, од те идеје није баш много остало.nikola32":4hfljsl7 je napisao(la):Ali ideja i prvobitni plan UMP je sjajan
JohnyBgood":1a61va0e je napisao(la):Pa ta transverzala bez jos jednog tunela dalje nema nikakvog smisla. A sav saobracaj na Vozdovac i na Slaviju se spusta na zemlju pre kruznog toka i tu ulazi u gungulu koja je vec neopisiva.
Na kraju, od Raskrpetlje do Autokomande se vec moze stici Bul. Vojvode Misica pa na autoput, i taj pravac ce se znatno rasteretiti kad se saobracaj sa Banskih Vidikovaca na Novi Beograd i u Zemun preusmeri na novi most. A tunel i tako nece biti neka precica. Ljudi sa Novog Beograda i dalje uz UMP mogu do Autokomande i Gazelom koja ce se isto bitno rasteretiti tako da stvarno ne vidim potrebu za ovim tunelom.