mradulovic
Higher intermediate
vucko":12o0c0sb je napisao(la):Skoro sigurno su te politicke predloge ubacili podmladci,znam nekoga ko je bio u poseti mosta oba dana po zadatku da pravi guzvu,a glasao je oba dana sa identicnim predlogom pogadjas i kojim
Lepo nek naprave glasanje kada se bude zavrsavao most na sajtu grada,pa od 10-15 ponudjenih nek pobedi onaj za koga glasa najvise gradjana.
Ovakav izbor naziva je skandalozan i uzasavajuc. Ne bi me zacudilo i da je namesten, jer se iza cele te akcije najvishe krije lokalno omladinsko krilo Demokratske stranke, koja je na vlasti u Novom Beogradu.
Uzasna mi je sama pomisao da se ime mostu daje po imenu nekih kontraverznih politicara iz poslednjih par godina, od kojih se ne zna koji je bio gori. Ako se dotichne lichnosti velicaju kao istinske demokrate onda ni njima samima ne bi smetalo da se most zove, barem, Gradjanski most ili Most gradjana Beograda, jer su na kraju oni ti koji ce da plate taj most kroz dodatne namete. Ako vec ne mogu nikako da izbegnu neke politicke, demagoske prizvuke u nazivu mosta.