RockerSVK
Higher intermediate
Стварно људи, слике покидале тотално, брдо плусева сам такође доделио
Грешиш, више се не зове тако. И званично му је промењен назив.JohnnyLee":287a1bcu je napisao(la):Бранков мост се и даље званично зове Мост братства и јединства
Још кад би се зај****, па урадили и четврту рампу (најбоље у форми подвожњака), где би нам крај био...vucko":287a1bcu je napisao(la):Vidim da ce i trecu rampu preko pumpe raditi jer je ogradjen deo izmedju traka u Jurija Gagarina a i pumpa je dobila metalnu ogradu.
Samo mi je zao sto nece biti te tramvajske stanice,pa to ti je.
Има томе бар 10 година. Мислим да је то промењено кад је СПО би на власти у Београду. Не знам од кога си то чуо. :/JohnnyLee":afv3pole je napisao(la):стварно? ја сам неки дан чуо да се и даље зове тако
krkan1":2bk3p71l je napisao(la):Joш један разлог зашто мостови не би требало да се зову по личностима је и тај што мостови, барем ови наши, нису превише дуговјечни - ратови односе мостове једнако као и људе.
Мост није исто што и улица; ако буде срушен из било ког разлога, на том мјесту се обично може направити само нови мост.
Нарочито сада кад је толико матор да не би могао да прескочи ни 2 метра :lol:Veliki Vracar":2732vuwl je napisao(la):Ovo zaista izgleda blizu, da može da se prekorači, ali zapravo ni svetski rekorder u skoku u dalj (8,95m) nebi uspeo jer tu je čitavih 9,15m!
Zadnja reportaža što se tiče Požeške, od tad malo šta je odmaklo. Izgleda da su to ostavili za kraj, prioritet su most sa pristupnim petljamaMoravac":27bukhru je napisao(la):Prolazio sam pre dva sata "raskrsnicom" pored hipodroma. Danas sam video čak šestoricu radnika preduzeća MBA! Inače od kružnog toka pa do početka Požeške, ne vidoh da se milimetar nešto pomaklo u radovima
blagoje":27bukhru je napisao(la):