Wile E. Coyote
Advanced
Знамо. То се и очекивало. Бар су нас толико испоштовали.
Јесте. Изградња је увелико у току.Vocar":3m8jmfee je napisao(la):-da li je predložen nacrt petlje u Jurija Gagarina konačan ( bez bilo kakve veze onih koji dolaze od Sava centra sa novim mostom )
Надајмо се да није, мада неке изјаве у последње време смрде на то. Да је Шмекси овде, знао би много више.Vocar":3m8jmfee je napisao(la):- da li je na mala vrata progurana Bobićeva ideja o lakom metrou ( tačnije dužem tramvaju )
Неће бити целом дужином на стубовима, него до Ђорђа Станојевића.Vocar":3m8jmfee je napisao(la):- da li je tačno da je predviđena saobraćajnica na stubovima od mosta do ulice Nikole Dobrovića ( Tošinog bunara )
За тунел да, а до аутопута бих и ја волео да знам.Vocar":3m8jmfee je napisao(la):- da li se možda zna neka preciznija ruta tunela UMP-a i prelaza preko auto-puta?
razgradjevinar":2wum0zcq je napisao(la):sto vise razmisljam o tom tunelu ispod senjaka i dedinja vise mi se cini da je to sve preambciciozno i nepotrebno. izgradjnom obilaznice i mosta na adi guzve na gazeli, autoputu kroz beograd i u bulevaru vojvode misica bice znatno manje i svi koji budu zeleli da dodju od autokomande do recimo ade moci ce da to urade bez preterane muke. pametnija investicija bi bila da se rakovicki put prosiri i time omoguci bolja veza rakovice i naselja koja joj gravitiraju sa ostatkom grada. dodatno bih rakovicki put povezao sa banjicom preko lisicijeg potoka (mislim na onaj problematicni uski deo donjeg miljakovca).. cini mi se da bi to sve kostalo manje a da bi dobitak bio veci.
edit: pre nego sto bih to uradio prvo bih ukinuo voz od rakovice do glavne zel stanice i celom tom trasom provukao jednu liniju metroa (isao bi povrsinom).. a, kakav sam ja djilas )