Ček samo da uzmem pušku......Žeeeeeeno, gde si mi sklonila pušku? DDSimba":3epn7ia1 je napisao(la):Na tom što ga i ti i ja imamo izgleda da neće ni da budeRonche":3epn7ia1 je napisao(la):Mene samo zanima kada će da prikažu na ovom Diskaveriju što ga hvatam preko KDS-a
Gledao sam i na američkom Discoveryju, ali nema ni tamo.bg259":2j6iorsb je napisao(la):@simba prvo se valjda prikazuje u americi pa kasnije u ostale zemlje
Ovo je nova informacija na njihovom sajtu. Do juče je stajao termin u petak. Znači ipak su pomerili i to za više od mesec dana. Hvala na informaciji!Arnorian":yrnoomxt je napisao(la):Discovery: Science Channel
Constructing Serbia's Largest Bridge
Premiere: Saturday, June 18 at 10PM e/p
http://science.discovery.com/tv/build-bigger/episodes/episodes.html
Ne bih rekao,ostaju 3+3 trake kao i do sada.relja":2gtic62e je napisao(la):Da li neko može da ponovo postavi plan povezivanja mosta sa Jurija Gagarina?
Zanima me uključenje na most iz krajnje desne trake. Da li će se graditi još jedna traka posle semafora kod Buvljaka?
Po ovoj fotografijivucko":3d2wddko je napisao(la):Ne bih rekao,ostaju 3+3 trake kao i do sada.relja":3d2wddko je napisao(la):Da li neko može da ponovo postavi plan povezivanja mosta sa Jurija Gagarina?
Zanima me uključenje na most iz krajnje desne trake. Da li će se graditi još jedna traka posle semafora kod Buvljaka?
http://img14.imageshack.us/img14/8184/plan4d.jpg
Nema tu dovoljno mesta za spiralu sa razumnim poluprečnikom krivine. Na slici možeš videti smer prema Novom Beogradu (desni niz nedovršenih stubova bez skela) koji savija ulevo preko Jurija Gagarina i nastavlja preko pumpe. Železnički nasip onemogućava korektnu spiralnu silaznu rampu.razgradjevinar":2acjpebf je napisao(la):moze li neko da mi objasni ova iskljucenja sa mosta iz pravca cukarice. tacka gde se odvajaju dva pravca za jurija gagarina mi izgleda potencijalno opasno mesto a posebno mi nije jasno zasto se pravi rampa preko dva smera umesto da odvajanje za jurija gagarina u pravcu blokova bude kada ump vec predje j.g., spiralom na desno? zar ovo drugo nije logicnije, jednostvanije, brze i jeftinije?
Ima smisla, ali time bi se dodatno raskomadala celina oko buvljaka, a pretpostavljam da su gradske vlasti planirale da zarade na tom građevinskom zemljistu.razgradjevinar":4h5b894p je napisao(la):ako mi kazete da ni ump nema dovoljnu visinu da se ta rampa samo spusti i podvuce pod njega, na levo, odustajem od daljih
pitanja
edit: isto ovako kako je zamisljeno samo 50m dalje. izbegla bi se rampa u toj duzini plus bi se odvojili izlazi i izbeglo ono racvanje gde moze doci do cepova
Радекс, лепе слике са пуно детаља, а на ове две задње се чини као да има још пар метара до спајања ! Плусииић ти је укњижен.radax":1yja62j3 je napisao(la):Šetao sam danas popodne Adom, pa rek'o da škljocnem par puta...
Skoro pa gotovo...
[url]http://img62.imageshack.us/img62/7140/ada10.jpg[/url]
Još samo malo...
[url]http://img831.imageshack.us/img831/9691/ada11c.jpg[/url]
A zar ne može do prvog sledećeg semafora pa polukružno?Wile E. Coyote":z3fytpsh je napisao(la):Радакс, +1 за слике! :kk:
Разграђевинар, ја сам се надао да ће имати мозга и променити план тако да направе спиралу из Јурија Гагарина са севера ка мосту ка Чукарици. На жалост, и даље фали та рампа и ко хоће да иде том релацијом ићи ће или на Газелу или око целог блока где је Бувљак. :notok:
То би било најпаметније. Проблем је у томе што много тога у овом пројекту није паметно.vucko":2ryy97wk je napisao(la):Nego,posto grade samo te dve rampe a pominju da ce tramvaji raditi izgleda da ce da spuste tramvaj na Jurija Gagarina ili pogresno protumacih?
То је још гора варијанта, обзиром да је ту семафор за скретање лево. Не кажем да нико то неће радити, али ће онда ту бити хорор.mekbejn":2ryy97wk je napisao(la):A zar ne može do prvog sledećeg semafora pa polukružno?Wile E. Coyote":2ryy97wk je napisao(la):Разграђевинар, ја сам се надао да ће имати мозга и променити план тако да направе спиралу из Јурија Гагарина са севера ка мосту ка Чукарици. На жалост, и даље фали та рампа и ко хоће да иде том релацијом ићи ће или на Газелу или око целог блока где је Бувљак. :notok:
Ja nekoliko puta napisah da bi spuštanje u Jurija Gagarina bilo najbolje rešenje. Doduše, to bi zakomlikovalo eventualno produženje pruge u Vladimira Popovića, do mosta (to nema ni u jednom planu, znam).vucko":9m7o3tzn je napisao(la):Nego,posto grade samo te dve rampe a pominju da ce tramvaji raditi izgleda da ce da spuste tramvaj na Jurija Gagarina ili pogresno protumacih?