Гага":oxv672tf je napisao(la):
...............................Хтедох да снимим ову раскрсницу и из мало ширег угла тј. из три слике, али успео сам да шкљоцнем само две, апарат ме издао, потрошиле се батерије, е је... а !
Та трећа слика коју сам хтео да снимим показује куће које још сметају за проширење улице Тошин бунар. На другој слици се види (на десној страни слике), део једне од тих кућа, а једну од тих кућа су већ срушили. Гледаћу следећег викенда да шкљоцнем коју слику са истог овог места, а и од стране Тошиног бунара:
Ево тих слика, снимљених јуче-недеља 10. април, које показују које куће треба још да се сруше на том делу Тошиног бунара да би спојили и урадили целу улицу у пуном профилу.
Прве четири слике приказују поглед са краја падине где се улица Николе Добровића улива у Тошин бунар. Сад већ од нараслог растиња те куће се баш и не виде најбоље, али барем приказују тај део. Нарвно да се куће, које се налазе ближе месту са којег сам слика, не руше, него само куће које су уз саму улицу. Е сад не знам да ли ће се рушити и овај, назовимо га, ауто сервис који је на другој слици:
Спуштање улице Николе Добровића и њено уливање у Тошин бунар (прва слика), па надаље у лево су куће које су уз сам Тошин бунар и које се руше. Поред куће са сателитском антеном је већ шут од једне куће (или кућице) која је већ срушена:
Прва слика показује поглед на крај Тошиног бунара са пуним профилом који је завршен одавно и то је правац од Студенстског града и сужење у постојеће стање Тошиног бунара. На слици се види и железнички надвожњак, а ту је и станица од Беовоза а ускоро и од БГ воза. На другој слици је још једна кућа која се руши, а на трећој слици је део где треба да се споје већ изграђени део Тошиног бунара у пуном профилу и део који треба да се ради:
Кад ће то све да се ради, рушење тих кућа и проширење тог дела Тошиног бунара од неких 700 до 800 метара дужине, то ми није познато. Вероватно да зависи од експропријације овог дела земљишта, а и повезаности са будућом изградњом УМП-а и раскрснице Тошиног бунара и Николе Добровића (а најбоље би било да буде петља, што смо се ми овде на форуму одавно сложили).