Wile E. Coyote
Advanced
+1 за неколико слика :kk:
A, zasto mislis da ja dzaba da probijaju tunel uz petlju?Wile E. Coyote":wn3npaoc je napisao(la):И поново се говори о петљи код Цареве ћуприје... Због те назови петље ће и тај будући тунел бити џабе пробијен... :bash:
Зато што оно није петља. О томе је причано много пута.Felipe":14yl1ons je napisao(la):A, zasto mislis da ja dzaba da probijaju tunel uz petlju?Wile E. Coyote":14yl1ons je napisao(la):И поново се говори о петљи код Цареве ћуприје... Због те назови петље ће и тај будући тунел бити џабе пробијен... :bash:
Mozda je dobro da imamo i petlju i tunel...
Meni je veca steta sto na novobeogradskoj strani "UMP" ima 6 raskrsnica...
Ono što su mnogi naslućivali u vezi sa gradnjom novog mosta preko Save počelo je da se obistinjuje. Prema nekim najavama Skretarijat za saobraćaj grada Beograda najavljuje proširenje Bulevara vojvode Putnika i „ispravljanje krivina“ u delu od Ulice Petra Čajkovskog do Miloševog konaka.
Oglasite se na www.danas.rs
Priča o novom mostu je diskretno najavljivala izgradnju pravca prema Topčideru. Kada su se stručnjaci, opština Savski venac i građani pobunili protiv toga, dobijen je odgovor da će da se napravi tunel ispod Senjaka, koji bi izašao negde blizu Autokomande. To je bila priča za malu decu, samo da bi se odvratila pažnja od ugrožavanja zaštićene celine Topčider. Niko nije odgovorio koliko će tunel da košta i kada bi se izgradio. Nisu ni mogli, jer cena tunela je sigurno veća od cene celog mosta.
Prezaduženi grad u skoroj budućnosti ne bi mogao da ga isfinansira. Namera je bila od početka da se saobraćaj uvede u Topčider i dalje preko Ulice Teodora Drajzera i Bulevara vojvode Putnika... pa gde stigne, stigne. Ako je strateški cilj grada da ga rastereti od saobraćaja, onda se ne proširuju saobraćajnice ka centru.
Bulevar Vojvode Putnika je jedan od najlepših beogradskih bulevara. Svojevremeno Tito i comp. su odsekli jedan drvored kestenova u delu od Topčiderske zvezde do „Ruda“, da bi vođe Nesvrstanih komotnije prošli ka svojim rezidencijama na Dedinju. Sada se sprema novo skrnavljenje Bulevara u drugom delu, od Topčiderske zvezde do Miloševog konaka.
Neka nam gradonačelnik i ostali nadležni odgovore: šta je sa TUNELOM? Ako će da se pravi, čemu onda proširenje Bulevara? Taj deo Senjaka i Topčidera nikada nije bio predviđen kao magistralni pravac, a to lepo može da se vidi u Regulacionom planu saobraćajnica za prostornu celinu Dedinje. Ako građani Zvezdare brane „Peti parkić“, i mi sa Savskog venca ćemo da izađemo na barikade braneći ambijentalnu sredinu Senjaka i Topčidera. Ne bacajte pare na besmislene projekte.
Aleksandar Bukumirović, odbornik SO Savski venac i član IO Društva za zaštitu izvornog ambijenta Senjaka, Dedinja i Topčiderskog brda
Sva sreca pa sarkazam izvire iz tebe.Felipe":32cbccar je napisao(la):
Jedan savet: cifru koju ti sad kazu (ako dodjes do informacije) treba pomnoziti sa 2, pa sabrati sa 10.000.000 evra, pa na tu sumu dodati jos pola od njene ukupne vrednosti, i dobices tacan iznos. Proverena rachunica. :lool:
Tunel ce poceti da se gradi kada "poreski obveznici svojim uplatama to budu dozvolili" pa tumaci to kako ti drago. To je info koji mi je dao jedan od nadzornika gradilista kod Hipodroma. Na pitanje kada ocekuje da ce to biti odgovorio je: " Kada ovuda budem setao unuke." Tip je u srednjim tridesetim)))BOKI SMOKI":b15kd3si je napisao(la):Ali ja hocu da znaaaam!
pa dobro, mozda je bio vise pesimisticki, ali ipak je to skup projekatl. Mozda za jendo 5-6 godina i pocnu sa tim tunelom.outsider":31rpt18q je napisao(la):Tunel ce poceti da se gradi kada "poreski obveznici svojim uplatama to budu dozvolili" pa tumaci to kako ti drago. To je info koji mi je dao jedan od nadzornika gradilista kod Hipodroma. Na pitanje kada ocekuje da ce to biti odgovorio je: " Kada ovuda budem setao unuke." Tip je u srednjim tridesetim)))BOKI SMOKI":31rpt18q je napisao(la):Ali ja hocu da znaaaam!
Него денивелисана раскрсница. И ја сам научио :laugh::laugh::laugh:Wile E. Coyote":3031hlkd je napisao(la):Зато што оно није петља. О томе је причано много пута.
Otisao bih korak dalje, i to nazvao raskrsnicom na stubovima.times12":2zg4d18e je napisao(la):Него денивелисана раскрсница. И ја сам научио :laugh::laugh::laugh:Wile E. Coyote":2zg4d18e je napisao(la):Зато што оно није петља. О томе је причано много пута.