Archangel
Higher intermediate
da nam ne kisne pilon Potaviću i video, kad vidite da se leluja kadar tad je bio nalet vetra pa sam se borio da izbalansiram kišobran u jednoj i aparat u drugoj ruci
Pusti decka,sa Vidikovca je,ne voli oni da se sukobljavaju sa sistemom Vidikovcani kao mi koji imamo nazive opstina na ZWile E. Coyote":213p12fb je napisao(la):Браво Арханђеле! Сјајне слике! :kk:
Само, молим те, немој и ти да се брукаш и да оно срање код Хиподрома називаш петљом.
Ja sam sa Miljakovca samo da se znavucko":1cuqpnyc je napisao(la):Pusti decka,sa Vidikovca je,ne voli oni da se sukobljavaju sa sistemom Vidikovcani kao mi koji imamo nazive opstina na ZWile E. Coyote":1cuqpnyc je napisao(la):Браво Арханђеле! Сјајне слике! :kk:
Само, молим те, немој и ти да се брукаш и да оно срање код Хиподрома називаш петљом.
Samo cepaj Aranadjele,takodje cekam kad pocne most preko Zemuna da se pravi da fotkas a takodje i mtero.
Време је да кажемо: попу поп, а бобу боб! :lool:Archangel":1ppgh7bb je napisao(la):molim vas, ja samo koristim zvaničan naziv :lol: