Гага
Professional
relja":2ftbqc3b je napisao(la):A meni je baš sad neko odneo registrator sa službenim vinjakom u arhivu pod ključem...
Реља, јел' вињак био овако слично у регистратору ?

Ми смо то на послу, осамдесетих година, звали "хитна помоћ"
relja":2ftbqc3b je napisao(la):A meni je baš sad neko odneo registrator sa službenim vinjakom u arhivu pod ključem...

dedinje":dnovb1or je napisao(la):U svim tim gradovima koje si nabrojao možeš da razgovaraš sa domaćinima na svom maternjem jeziku. Istina, nezamislivo je da danas u Hrvatskoj neki grad ima Beogradsku ulicu. Ali, tu nema reciprociteta, zašto bi nam oni bili neki uzor? Poznato je da smo mi mnogo širi od njih.
Гага":13vd031m je napisao(la):Заслужио улицу са својим именом или не, али видим да се нико не устручава да поднесе предлог Градској комисији за одређивање имана тргова и улица у Београду, односно Градској управи Секретаријата за културу Града Београда, што сам одмах предложио на првој страни ове теме.
Једна од улица која би могла да понесе његово име у граду Београду, је да се промени име једне од следећих улица:
Загребачка, Госпићка, Задарска, Шибеничка, Сплитска, Дубровачка, Имотска, Осјечка, Вараждинска, Карловачка, Ријечка, Загорска, Славонска, Истарска, Љубљанска, Црногорска,... (има још оваквих).
relja":3c2sl9dy je napisao(la):Moji favoriti su:
Bulevar umetnosti
...
Можда ти јеси направио шалу, а тачно је да у шали има пола истине, али ја се нисам у опште шалио. На послу смо стварно имали овакве регистраторе („прва помоћ“) где смо стављали пића. Радио сам у предузећу где се овако нешто могло радити, али у неким посебним приликама.relja":3fakrwsy je napisao(la):+ za Gagu
Ono je naravno bila šala... mada kažu da u svakoj šali ima i malo istine![]()
Meni je ovo sasvim ok ideja. Dakle UMP na NBG od T. Bunara do Ade. Taman.lynx":1c4t7tfh je napisao(la):Onda bi možda najbolji izbor bio novobeogradski deo UMP-a, pa bi Gagarin i Armstrong imali ulice koje se seku ispred mosta koji asocira na raketu.
mekbejn":2g6aaog0 je napisao(la):Meni je ovo sasvim ok ideja. Dakle UMP na NBG od T. Bunara do Ade. Taman.lynx":2g6aaog0 je napisao(la):Onda bi možda najbolji izbor bio novobeogradski deo UMP-a, pa bi Gagarin i Armstrong imali ulice koje se seku ispred mosta koji asocira na raketu.
Гага":9ny3yijh je napisao(la):Можда ти јеси направио шалу, а тачно је да у шали има пола истине, али ја се нисам у опште шалио. На послу смо стварно имали овакве регистраторе („прва помоћ“) где смо стављали пића. Радио сам у предузећу где се овако нешто могло радити, али у неким посебним приликама.relja":9ny3yijh je napisao(la):+ za Gagu
Ono je naravno bila šala... mada kažu da u svakoj šali ima i malo istine![]()
mekbejn":1okh1ahl je napisao(la):znam da je neko pisao već o tome. Samo sam hteo da se složim
Evo Relji ide kopirajt za ideju![]()
Гага":ga05zq1h je napisao(la):Једна од улица која би могла да понесе његово име у граду Београду, је да се промени име једне од следећих улица:
Загребачка, Госпићка, Задарска, Шибеничка, Сплитска, Дубровачка, Имотска, Осјечка, Вараждинска, Карловачка, Ријечка, Загорска, Славонска, Истарска, Љубљанска, Црногорска,... (има још оваквих).
?relja":1m5hke96 je napisao(la):Nadam se da će u "UMP"u, u delu koji ide po zemlji, biti i adresa sa kućnim brojevima.
stf":1pamjf0h je napisao(la):?relja":1pamjf0h je napisao(la):Nadam se da će u "UMP"u, u delu koji ide po zemlji, biti i adresa sa kućnim brojevima.
stf":3vj11hik je napisao(la):....
Кад већ реактивирам тему, да ли си поднео захтев за именовање? Да не буде на крају Булевар Ђилас Драгана.
Па ја сам то Рељи рекао још одмах на почетку теме да уради.relja":3jy9njw5 je napisao(la):stf":3jy9njw5 je napisao(la):....
Кад већ реактивирам тему, да ли си поднео захтев за именовање? .
Nisam. "Ekrem" faza me uhvatila, neke bitnije stvari su na čekanju.