Šta je novo?

U2 brendovi

znas kako, druze, ako ne znamo, ne mora da znaci da ne mozemo da se igramo igara nagadjanja. evo npr. ja licno mislim da ce bioskop drzati slovenacki "kolosej" (oni sada drze kuglanu u DC-u), buduci da su najavli da ce u BG-u do kraja 2008. otvoriti multiupleks sa 10-tak sala. E sad, 11 sala ne moze da se bas izgradi undercover, cak i ako je u pitanju adaptacija nekog postojeceg objekta. and guess what, Uscev mulitplex ce imati bas tako 10-tak sala, a centar bi trebalo da se otvori krajem 2008:)

eto, tako mozemo malo da fantaziramo.... ne znaci da smo u pravu, ali mozda i ubodemo. Steva zna kako smo pre par godina pukom srecom, igranjem i logikom provalili izglede Delta cityja i Delta planeta, tako sto smo ih nasli na nekom izraelskom sajtu za ugradnju liftova :D Mislim da tada ni zaposleni u Delti nisu znali kako ce DC da izgleda ;)

Ne znam zasto se svi odusevljavaju Starbucks-om kad je kafa ok ali nista vanzemaljski ali su zato cene katastrofalne. Ako ja za solju kafe treba da izdvojim 5 evra onda mi je ta kafa koliko god secera da stavim gorka.

A koliko decilitara staje u tu šolju .. od 5 evrića? ... dal dobiješ i nešto uz nju?

^^^
Ma bezobrazno su skupi. To ti je, majore, papirna casa od 2dl, ali pise Starbucks na njoj, pa si sav moderan baja XXI veka..... Ni ja nesto ne patim za njima, kafa kao kafa... Drago mi je da se otvaraju kafeterije, da me niko ne shvati pogresno, ali nekako mi je Starbucks simbol zla u tom biznisu :D (Kao u Austin Powers 2, kada se ispostavi da iza Starbucksa stoji zla organizacija Dr Evila s ciljem da preuzme kontrolu nad planetom, sto je doduse bio odlican marketing za njih)

Sto se supermarketa tice, opet samo nagadjam, ali sudeci po dosadasnjim MPC-ovim objektima (Immocentri), verovatno ce biti IDEA....

i ja isto mislim da ce biti idea, jer maxi, tempo i pekabetu drzi miskovic, ali ko zna mozda dodje neka nova kompanije hipermarketa....

Spar? Najavljivali su dolazak na srpsko tržište pre nekog vremena koliko se sećam... (Ne kao Veropoulos, nego baš Spar)

e da moguce... a ima i billa... a eventualno merkur prodavnica to sam vidjao bas po nemackoj i austriji....

e jel mozda neko nacuo informaciju da ce u uscu biti virgin megastore? ja sam malo trazio na wikipedii al tamo ne pise nista?

^^^

tesko.... mislim da ces pre morati da se zadovoljis Mamutom..... mada ja obozavam Mamut :)))) a kupovina muzike se svodi na to da odes, pogledas diskove na prodaji, malo slusas radio (B92, naravno, a i 202 za duhove iz srednje), odes na torrente i svlacis ;)

uh... ne volim nesto mamut.... nadam se da ce biti veci od onog u dc-u jer jeonaj poprilicno jadan, nadam se da ce imati veliki deo z kupovinu diskova.... :D

Ljubljanski megabioskop Kolosej otvoriće bisokopski centar u novom tržnom centru Ušće u Beogradu, piše danas časopis Finance.

BIOSKOP Tržni centar, koji se uz Poslovni centar "Ušce" gradi Kompanija MPC propertis, trebalo bi da bude otvoren u septembru.
Prema ranijim najavama, novi šoping mol prostiraće se na 130.000 kvadratnih metara, imaće 160 prodavnica, supermarket na 3.500 kvadrata, restorane i barove na 1.000 kvadrata i multipleks bioskop sa 11 sala.
Kako navodi slovenački ekonomski list, Kolosej je u beogradskom Delta sitiju već otvorio zabavni centar sa kuglanom, bilijarom, video igrama i bioskopom.
Prema navodima iz časopisa, Kolosej, koji je u vlasništvu KD grupe, krajem iduće godine će otvoriti bioskopski centar sa dodatnom ponudom zabave i u najvećem tržnom centru Baneasa u Bukureštu.
izvor 24sata
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=23488

pogresili su, kazu da kolosej ima biosko u dc. :D a sta znaci krajem iduce? jese to misli na ovaj bukurestski?

H&M i Ikea najavili dolazak u srbiju, da li to znaci da ce se smestiti u usce? sta vi mislite? :D

Pa usce jeste veliko, ali ipak nedovoljno za jednu Ikea-u :D

Ikea uvek gradi svoje megashopove, tj. nesto slicno Metro-u. Ti centri su uvek na velikim raskrsnicama ili autoputevima, tako da se taj slucaj i u Beogradu moze ocekivati.

Ikea je vec u srbiji administrativno. Trenutno se radi na razvoju lokalnog menadzmenta ;)

odakle vam to da je h&m najavio svoj ulazak na srpsko trziste?

bilo je u novinama i na vestima, a sto se tice ikee znam da ce napraviti megashop, pa sam pomislio u uscu jer u becu u sklopu trznog centra ima velika ikea :D

Svedski ambasador je rekao da njihove kompanije kao sto su IKEA i H&M razmisljaju o dolasku na srpsko trziste..... E sad od razmisljanja do realizacije treba vremena :)

E pa evo jedne veoma tuzne vesti. H&M sigurno nece biti u Usce shopping mallu, navodno jos uvek u Srbiji ne vide trziste, a 99% nece biti ni Starbucks ni Burger King. Nakon ovih danasnjih informacija, nesto se vise i ne radujem bas toliko Uscu. Izvor je iz MPC-a, tako da je krajnje pouzdan.

Za H&M stvarno steta jer se kod njih mogu naci potpuno ok stvari a za Starbucks i Burger King mi i nije toliko zao.

Milance":5l2a79q9 je napisao(la):
Za H&M stvarno steta jer se kod njih mogu naci potpuno ok stvari a za Starbucks i Burger King mi i nije toliko zao.
Tako je, Starbucks i Burger King su najobičnije šitine i drago mi je što ne dolaze, ali H&M je narodna majka za sve slične radnje...

Šteta.

Vrh