Ne pitaj, uvek se iznenadim kad vidim koliko moja (a verovatno i ostale) žena može da kupuje.shmeksi":2vgj2rt5 je napisao(la):Znači Guimaraes ti si sad nadrljao kada se otvori USCguimaraes":2vgj2rt5 je napisao(la):Grafitti je brand ženskih cipela.
Oženjen sam, pa znam
we'll see soon, mada sumnjamdusan":1d54uek5 je napisao(la):Nije sigurno, ali sam cuo da je IKEA zakupila jedan deo podzemnog dela USCa...
Vidi znam da je komplikovano ali pritisnes odavde gde je ova poruka gore na news, nadjes drugu vest sa naslovom "USCE Floor Plans" i pritisnes na tu vest. Nakon toga imas u donjem delu ekrana jednu malu sliku sa nekakvim spiskom... pritisnes na nju i magija se dogodi!! Cuda ipak postoje.Kabacum":3lyowt38 je napisao(la):I da li sada već neko ima pouzdane informacije o tome koji brandovi se očekuju u TC Ušće?
Još jednom je Albert Ajnštajn bio u pravu, ljudska glupost je neograničena. Jel' neko rekao na toj fejsbuk grupi za šta je ustvari ta reklama? Daj link ako možešHomer Jay":ra2zoamt je napisao(la):Evo kako neki tumace bilborde za Usce shopping centre:
http://profile.ak.facebook.com/object3/319/17/n63308627065_2120.jpg
To je fotka na naslovnoj strani fejsbuk grupe protiv odrzavanja gej parade u Beogradu :lool: