ček to originalni p&c ili neka za******* kao "ikea" na vračaru kod hrama :shok:praguc":3jeyj0f6 je napisao(la):hehehe Peek and Clopenburg vec postoji ... u onom trznom centru kod doma omladine je
www.peek-clopenburg.co.yu
neverovatno, obično se digne pompa kada udje takav lanac na tržište :kk: :kafa:praguc":2czrmo4r je napisao(la):brate originalni)... nisam bio, al sam video reklamu u nekom zenskom casopisu i bas sam se zacudio... jos niko ne ide u taj eurocentar
pa imas sajt, ne bi stavljali radnju na sajt da je sanerska
Zara je bila prvo Novi Sad pa Beograd pa ZagrebAmbassador":1clk8o7j je napisao(la):Hehe, ali Zara je prvo došla u Beograd, Novi Sad, pa tek onda u Zagreb (druga polovina 2007)..
Mozda ce biti u Beogradjanci ili na Knezu, ko zna? Super je Pik.Steva":3pdjar4r je napisao(la):Peek and Clopenburg? Bilo bi sjajno da dodju.. samo .. skupi su i za nemce, ali za one imućnije penzionere i isqsne biznismene su dobri
I onda mi kažu da se vrši "beogradizacija" Srbije! Isto se desilo i sa New Yorkerom, mislim i Esprijem, LUSH je prvo bio, da li u Subotici ili Novom Sadu.. suje:Radukin":1bz43olz je napisao(la):Zara je bila prvo Novi Sad pa Beograd pa ZagrebAmbassador":1bz43olz je napisao(la):Hehe, ali Zara je prvo došla u Beograd, Novi Sad, pa tek onda u Zagreb (druga polovina 2007)..
Tacno je da su stvari vrlo dobro dizajnirane... ali odnos cene i kvaliteta je potpuno realan - stvari su povoljne ali se raspadaju posle jedne sezone nosenja, bukvalno raspadaju. Meni to npr. odgovora, je l' dodje sledeca sezon, onda kupim za male pare nesto sto je tad in, i tako u krug...Milance":3ax4t01n je napisao(la):Odnos cene i kvaliteta robe u H&M-u je to sto se ljudima svidja - veoma jednostavna stvar! Solidne stvari za oblacenje koje prate trendove se mogu naci po veoma pristupacnim cenama a veoma cesto imaju razne akcije na kojima covek nadje odecu jos povoljnije.
Ne slazem se sa tobom. Nosim isto tako dosta stvari iz H&M-a i ne raspadaju se. Ponovicu da je odnos cene i kvaliteta jako dobar. Uporedi malo ostale marke.Lucifer":26ocvghf je napisao(la):Tacno je da su stvari vrlo dobro dizajnirane... ali odnos cene i kvaliteta je potpuno realan - stvari su povoljne ali se raspadaju posle jedne sezone nosenja, bukvalno raspadaju. Meni to npr. odgovora, je l' dodje sledeca sezon, onda kupim za male pare nesto sto je tad in, i tako u krug...Milance":26ocvghf je napisao(la):Odnos cene i kvaliteta robe u H&M-u je to sto se ljudima svidja - veoma jednostavna stvar! Solidne stvari za oblacenje koje prate trendove se mogu naci po veoma pristupacnim cenama a veoma cesto imaju razne akcije na kojima covek nadje odecu jos povoljnije.