Wile E. Coyote
Advanced
Тешко да неко може бити индиферентан. То је, ваљда, и био циљ.
Coyote napokon si shvatio nadam se da su i ostali ukapiraliWile E. Coyote":1v1hqki1 je napisao(la):Тешко да неко може бити индиферентан. То је, ваљда, и био циљ.
vucko several weeks a go":19hzkz08 je napisao(la):@burberry
Ti si Jelena Karleusa u gradjevinarstvu,nadam se da si ponosan
Pa zar nisi video zgradu ofarbanu u dugine boje na prvoj strani ove teme?relja":14yj7ia6 je napisao(la):Ako je to bio cilj bolje da su je ofarbali u dezen "zastave duge"... to bi izazvalo planetarnu indiferentnost
Doduše, tada i tebe ne bi zvali Burberry...
Vucko nemoj da me razocaravas, taman si krenuo sa zanimljivim i saljivim komentarima, kako sad ponovo nisi shvatio?vucko":y9qd4uyu je napisao(la):
Jak stvar, ta više liči na kutiju vodenih boja za likovno, šta je tu ima da se bude indiferentan...burberry":9wr3jy0t je napisao(la):Pa zar nisi video zgradu ofarbanu u dugine boje na prvoj strani ove teme?
A, da, zaboravih na komentar. Pa to je to. :lool:vucko":1vxk6lxk je napisao(la):@stf
vucko several weeks a go":1vxk6lxk je napisao(la):@burberry
Ti si Jelena Karleusa u gradjevinarstvu,nadam se da si ponosan
tebra ili kako vec da ti kaze tvoj brat nesto,stf":j0u7mqqp je napisao(la):To je rak rana srpske arhitekture....investitori.... Nama na faksu stalno ponavljaju da smo mi, arhitekti, ti koji treba da edukujemo investitore, i da ih usmerimo na pravi put. Zato trebamo biti psiholozi, govornici i jos puno toga.La Grange":j0u7mqqp je napisao(la):Investitor je angažovao arhitektu da napravi 3D model zgrade i da predloge za novu fasadu. Nijedan od predloga nije bio dovoljno atraktivan tako da je investitor na kraju "uzeo stvar u svoje ruke". Kao veliki ljubitelj Burberry odeće, odlučio je da stavi čuvenu šaru na fasadu zgrade. Na kraju je zgrada bila bojena, paradoksalno, uz pomoć Burberry Brit košulje. Radnici su gledali u košulju i bojili fasadu!
A ja sam se u praksi susreo sa investitorima slicnim ovom Barberi liku. Trazi od mene covek savete za kucu, i za sve sto sam mu rekao, on je kontrirao govoreci kako nije tako dobro,i da treba drugacije (po njegovom). A lik ima zavrsenu srednju skolu. Na kraju mi je doslo da mu kazem,da nisam toliko godina studirao i izucavao arhitekturu, da bi jedan mesar poput njega o njoj znao vise.
hvala na savjetu pametnjakovicu, mi smo za svaki slucaj promasili po par santimetara od patentirane sare tako da ti samo nastavi da cekas odgovor iz njihove kancelarije koju si licno kontaktirao, i vodi racuna jer je jedan kao ti ostareo cekajuci odgovor.direktor":1vutk2yq je napisao(la):Advokatska kancelarija firme Barberi uskoro ce kontaktirati naseg izvodjaca iz vranja posto je u patentnom zavodu UK zasticen dezen tako da ce morati da prekreci svoju mezimicu .Iogre potpuno si upravu .Moj besplatan savjet kao pravnika ti je da uzmes dobrog advokata i kantu bjele boje da prekrecis mezimicu da se ne povlacis po engleskim sudovima puno to kosta :lool: Inace i sam sam kontaktirao kompainiju cekam odgovor :kafa: