[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=672315#p672315:1xc3i897 je napisao(la):
drvopro » Uto Okt 22, 2019 12:27 pm[/url]":1xc3i897]@branik Onda u startu lokacijski uslovi nemaju veze sa terenom. Niti je to Dub, a ne znam ni gde su Dubci. Znam da na užičkoj strani postoji Volujac a na bajinobaštanskoj Zaglavak.
Merio sam od Malog Zvornika 97km+707m i meni ispada da je tačka ovde
Pogledaj vizuelizaciju još jednom koju je na početku, na 1. strani dragan postavio. Videćeš da posle jednog većeg mosta (u smeru ka BB) gde stari put pravi ukosnicu i iz doline kreće u brdo, nastavlja još neko vreme desno i iznad od postojećeg i konačno se sa njim spaja u Zaglavku, nazovimo ga, centru sela.
Mesto Dupci je na kraju volujačke doline, sa užičke strane i to je tačka razdvajanja stare i nove trase. Tačno tu stari put ide levo i počinje da se penje uz Kadinjaču, a novi nastavalja pravo dolinicom potoka koji deli Kadinjaču i obronke Jelove gore.
Dub je dalje ka Bašti, posle Zlodola, gde se nalazi raskrsnica puteva za BB preko Nikolića brdo i tunela (levo, uzbrdo) i puta koji će desno ka Rogačici i Podrinju.
Taj put niz Drinu je prilično loš, izlomljen, sa klizištima, nedovoljno širok za jači kamionski i autobuski saobraćaj. Takav kakav je nije u stanju da postane deo nekog značajnijeg koridora. Saobraćaj na njemu je trenutno simboličan.
Na tvojoj slici obeležio sam mesto gde tunel ka Bašti izlazi. Ko se seća trase, na starom putu, iznad tog mesta, nalazi se česma i grupa kuća tik ispod puta.