Ja sam to rekao.brada":q7seiorl je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=672481#p672481 je napisao(la):drvopro » Uto Okt 22, 2019 6:47 pm[/url]":q7seiorl]To se može reći za svaki put ili autoput.
Ali ne ide se na Zlatibor već ka Kotromanu odnosno Visegradu odnosno granici sa RS.
Delimično ce AP ići do kako vidim Mackata ili Bele Zemlje. Ali odatle ide novom trasom ka granici naravno proći će preko predela koje se zove planina Zlatibor ali ne ide do mesta Zlatibor.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Samo sam aludirao na jedan od prethodnih postova gdje je komentarisano da, parafraziram, ako ovako ostane onda ja ovaj autoput Užičanima nebitan da dođu do Zlatibora. Pa sam naveo razloge zašto mislim da nije opravdano približavati autoput Užicu ako bi to drastično povećalo cijenu autoputa (a sve su prilike da bi, zbog konfiguracije terena). Sasvim je normalna i uobičajena pojava da autoput bude udaljen od gradova 10-ak i više kilometara, naravno u tom slučaju je potrebno napraviti dobar pristupni put od grada do autoputa.
Pa čemu autoput ako ne da spaja naselja?
Gradove?
A Zlatibor je top turistička destinacija u Srbiji svidelo se to kome ili ne. A Užice je jedan od top 20 gradova u Srbiji po broju stanovnika a moguće i u top 10 gradova po privrednoj aktivnosti opet bez ijednog uloženog evra iz stranih investicija. Kao i sedište Zlatiborskog okruga.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока