dragan
Professional
Direktor JP "Užice Razvoj" u prvih 10min govori o obilaznici i tunelu.
Pitanje mi je upućeno na temi "Energetika", pa evo i ovde da odgovorim.Nabroja ti neke silne ugovore potpisane i za užičku obilaznicu, iako mi pričamo da od toga, čim izbori prođu, nema ništa. I, mesec dana posle tamo nema mašina. Šta ćemo sad!? . .
Da, a deluje da se očišćena i sredjena trasa do budućeg mosta.Je li ovo trasa te obilaznice oko Užica?
Jedino što se primećuje je nekoliko stotina metara obnovljenog nasipa jalovinom i nekoliko iskopa za ukupno desetak kamiona materijala. . .
Ceo put između Bajine Bašte i Uzica mora da doživi kompletnu rekonstrukciju. Doduše taj put je odličan prikaz macehinskog odnosa koji Srbija gaji prema Uzicu.Синоћ сам по киши прошао преко Кадињаче, ноћу изгледа као из филмова. Страве и ужаса. Пут се потпуно распао има неколико стотина стубића. Беле линије нема већ годинама. Не знам да ли ће и када направити тунел, али ово сада није за саобраћај! Брука.
I oni koji odlučuju o održavanju tog puta, po službenoj dužnosti moraju da veruju u bajke, pa ne ulažu ništa u održavanje.Синоћ сам по киши прошао преко Кадињаче, ноћу изгледа као из филмова. Страве и ужаса. Пут се потпуно распао има неколико стотина стубића. Беле линије нема већ годинама. Не знам да ли ће и када направити тунел, али ово сада није за саобраћај! Брука.
Kako bi drugačije tema živela?Ceo put između Bajine Bašte i Uzica mora da doživi kompletnu rekonstrukciju. Doduše taj put je odličan prikaz macehinskog odnosa koji Srbija gaji prema Uzicu.
@branik ja stvarno ne kapiram tvoju želju da ulazis sa Draganom u diskusiju. Čovek nije normalan, samo ga ignoriši kao da ne postoji.
Ovu temu sam ja otvorio, a ne neko od vas užičana, iako sam samo jednom prespavao u Užicu i par puta kolima prošao na putu za Hercegovinu. Nemam ni rodjaka, ni prijatelja, ni poznanika u tom kraju.Kako bi drugačije tema živela?
Živela bi kako je živela i pre.Kako bi drugačije tema živela?
Nema radova, nema problema, nema ni pisanja. Čemu forum, onda?
Istu takvu borbu vodim lokalno u gradu, ubeđujući ljude da im protaju m... umesto bubrega. Iz pola grada se vidi trasa, za 20tak minuta iz centra se stiže peške do trase i te nazovi buduće petlje (za koju ne znam kuda će da provuku pristupni put, osim da sruše pola Turice) pa mogu i lično da se uvere.
I uspeva to. Centar Užica je 4.aprila rekao šta misli o tim šarenim lažama. A onda su i mašine nestale.