Šta je novo?

Tunel i plato u nastavku Knez Mihajlove

Pa pitanje prioriteta i da li ovaj projekat zavredjuje 10 miliona evra i jeste politicko pitanje. Mada se meni iskreno cini da za 10 miliona "u zivotu" ne mozes da izmestis tramvaje i automobile pod zemlju. Pesacki tunel mozda, mada ni to nije sigurno jer ce da krenu svasta da nalaze pod zemljom.

Moguce da bi se neki "igrali konkursa", jer je i to ocigledno biznis, sto bi znacilo da nas samo zamajavaju. Sto se opet pretvara u politicko pitanje :D

Извини, Хомере, иако си начелно у праву. Али, троловање нисам започео ја.

Џони, од 110 одборничких места ДС има 50, дакле 5 мање од половине. Баш како сам написао. ДС+СПС+пензионери (дакле они који су чинили прошлу власт и који чине садашњу власт) = 68 одборника (2/3 од 110, баш како сам написао). Ако имаш проблем са математиком и чињеницама, можемо наставити на тему о Ђиласу, а не овде.

Ово је скупа, непотребна и штетна идеја. По мени је у рангу као урбанизација Великог ратног острва.

Malo slika knez mihajlove neposredno poslije zavrsetka cak ima i radnika nemogu da nadjm temu o istoj
dsc09408.jpg

neki objekat u izgradnji
dsc09412.jpg

poplocavanje
dsc09413.jpg

americka citaonica
dsc09416.jpg

pocetak kneza
dsc09415.jpg

dsc09430.jpg

Ko tebe "Beogradom na vodi" ti njega "Tunelom u Pariskoj" :D Još jedan potpuno nepotreban prilog Studija B o nečemu što niti se gradi, niti znamo kada će, niti znamo da li će - već samo da se pokaže da i mi konja za (predizbornu) trku imamo.

Kao što rekoh na temi o Savskom amfiteatru, nagledaćemo se mi rendera do proleća :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-jUqoe0dnhA[/youtube]

Homer Jay":3ce8c3t0 je napisao(la):
Ko tebe "Beogradom na vodi" ti njega "Tunelom u Pariskoj" :D Još jedan potpuno nepotreban prilog Studija B o nečemu što niti se gradi, niti znamo kada će, niti znamo da li će - već samo da se pokaže da i mi konja za (predizbornu) trku imamo.

Kao što rekoh na temi o Savskom amfiteatru, nagledaćemo se mi rendera do proleća :)

http://www.youtube.com/watch?v=-jUqoe0dnhA

Veliki umovi razmišljaju o velikim idejama, ovi trivijalni problemi nisu dostojni njihove pažnje:

Prijave gradskim službama
viewtopic.php?f=3&t=1593&start=850
Nehigijenska,divlja i slična naselja
viewtopic.php?f=3&t=306&start=1425
Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština
viewtopic.php?f=3&t=1544&start=950
Beogradske reke i priobalja
viewtopic.php?f=24&t=1394&start=575
Stari Sajam i naselje Staro sajmište
viewtopic.php?f=3&t=269&start=700

itd, itd...

@direktor

za mene je ova fotka otkrice. hvala ti. Nisam znao da je fasada Rudnapove zgrade ikada menjana!! fantasticno!

Vrh