astrodule
Professional
Oh, kakvo rešenje problema. Bukvalno španska sela, plus što nisu uspeli da sve sakriju.
Danas su uklonili ovo platno, stavili drvene klupe i male stolove sa drvenom nadstrešnicom iznad na samom platou.Takođe,počeli su da seku lim od ruševina koje se nalaze iza.Izgleda da je neko nešto preduzeo zato što sam napisao prijavu još u subotu:Oh, kakvo rešenje problema. Bukvalno španska sela, plus što nisu uspeli da sve sakriju.
Чек,чек,шта тачно копају тамо и због чега?@Anonymo96 Da li je moguće!?!?
Pogledajte prilog 154065
Doduše, Narodnih heroja kopaju samo jedan rov između BZĐ i BMM, tako da se sve vraća u ravnotežu.
Да се надовежем,Добре вести јесу да је данас почела обнова тротоара и бициклистичке стазе у Омладинских бригада на деоници коју сам споменуо пре неки дан.Почели су и да насипају земљиште на зеленом острву и засадили су мало новог дрвећа:
Pogledajte prilog 153930Pogledajte prilog 153931Pogledajte prilog 153932Pogledajte prilog 153933Pogledajte prilog 153934Pogledajte prilog 153935
Oh, kakvo rešenje problema. Bukvalno španska sela, plus što nisu uspeli da sve sakriju.
Поставили су платно преко металних оквира ( и на приземљу и на првом спрату) . Делује као привремено решење док не реновирају те рушевине и направе нови кафић или ресторан.Монтирају и варе нове металне оквире пошто ће очигледно да реновирају део који нису порушили:
Pogledajte prilog 153990
To i postoji u katalogu.Ne bih se ja mnogo oslanjao na taj katalog, zato što treba da postoji propisani standard za različite delove grada, jer šta vredi što u katalogu imamo propisano da može da se koristi to, to i to, ako će na kraju neko da nešto što je primereno Košutnjaku turi na NBG, a ono što je primereno NBG, turi na Košutnjak.
Poslednji put su stavljali metalne ploče i one se dobro drže. Jbg, čekaju da ploča propadne, pa odna zamene, umesto da sve lepo odrade.Meni je neverovatno da ne mogu da isprojektuju normalne ploče na nadvožnjacima koje neće pucati od težine pešaka nego na svakih par godina krpe ide staze dok su u međuvremenu one izbušene uleglim pločama. Neka naprave metalne, rebraste betonske, deblje betonske koje će moći da izdrže neverovatnih 200kg težine.