Šta je novo?

Trolejbusi

Било би лепо кад бисмо имали оваква возила. Ово су тролејбуси новије генерације. Швајцарска.

1764705761962.png

Ово је сликано у другом граду. Соларис:
1764705996385.png

Iveco:
1764706065362.png

Класични:
1764706150508.png

Извор:

Опет Соларис:
1764706190537.png

Опет Соларис:
Pogledajte prilog 259877

Лепотан. Аустрија.
1764707200023.png

Галерија:

Чланци:

То је то.

Poslednja izmena:
iskreno jedino solaris od ovoga izgleda iole lepo. secite mi glavu, ali meni bi najlepša bila ikarbus trola koja liči na ik103. možda čak i ik103 konfigurisan u trolu...
И 112 би лепо изгледао као тролејбус.
Естетски по питању дизајна Икарбус се баш трудио од 1993. до гашења.

Da se ne lažemo, imidž trolejbusa je svesno uništen samo neodržavanjem vozila. Moramo ponovo u kampanju za njihovo očuvanje i nabavku novih trolejbusa, ubija ovaj status kvo.
Ево моја супруга на пример. Није из Србије, Београда па нема неку сентиментално размишљање о тролејбусима. Живимо на траси 28 и 40. Када иде негде са дететом увек прокоментарише како о супер дошао је аутобус а не тролејбус...

Mislim da nema veze s tim, već isključivo s vlasti koja neće da nabavi nova vozila. Verujem da je imidž trola kod običnog korisnika prevoza bio mnogo lošiji kada su na ulicama bile stare ZIU trole nego sada, pa je sistem ipak preživeo i imali smo sve linije u punom obimu. Ovo sad je isključivo na gradskim ocima.

Šarac je predao većinu linija privatnicima i to poteze gde je GSP imao najveću kilometražu, ovo za Strelu mi deluje kao fantazija. Ni Lasta se nije proslavila za vreme njega.

Pritom pričamo o osobi koja je bila delimični vlasnik "Braće Šarac", odnosno držao je neko vlasništvo u firmi sa bratom, iskreno totalno mi je nejasno kako mu je dozvoljeno da bude direktor GSP-a.

nisam u toku, sta se desava sa trolama oce li biti nabavke neke ili ce se ukinuti kao sto su bile price pre god dana

Vrh