Šta je novo?

Trolejbusi

Ovo je kul, ali ne znam šta bismo mi radili sa takvom Zijačom. Pitanje je koliko bi godišnje bilo spotova, slikanja i žurki koje bi se organnizovale u njoj. Pitanje je koliko se često i ta njihova koristi. Bio bih zadovoljan i kada bi se Kec samo sredio da bude običan statični eksponat.
Dal kec i dalje postoji ili je isecen? Pojma nemam sta je s njim....

99% је исечен.
Није нужно да се изнајмљује. Битно је чувати техничко наслеђе. Али су по том питању Србија, Београд и ГСП очајни. Није сачуван ни један од 11 модела коришћених пре БКМ тролејбуса.

Jel realno ovo, izgleda kao da je iz indije
IMG_2336.jpeg

Ovako,ja ga licno video nisam,info je od zaposlenog tamo. Zvao me covek zbog neceg drugog,pitao sam ga tokom razgovora da li imas nesto novo u pogonu,njegov odgovor je jeste jedno vozilo,nisam video dobro sta je.
Ko je u mogucnosti neka skokne do pogona pa neka 📸

Ovako,ja ga licno video nisam,info je od zaposlenog tamo. Zvao me covek zbog neceg drugog,pitao sam ga tokom razgovora da li imas nesto novo u pogonu,njegov odgovor je jeste jedno vozilo,nisam video dobro sta je.
Ko je u mogucnosti neka skokne do pogona pa neka 📸
Škola mi se nalazi pored pogona i malopre sam otišao da prošetam oko pogona. Prošao sam pored one glavne kapije i kapije preko koje ulaze trole iz Dobračine i ništa nisam video. Činjenica je da nisam ušao i detaljno sve pogledao, ali samo sam hteo da javim da na nekom uočljivom mestu nije

Vrh