Šta je novo?

Trolejbusi

Ovo je kul, ali ne znam šta bismo mi radili sa takvom Zijačom. Pitanje je koliko bi godišnje bilo spotova, slikanja i žurki koje bi se organnizovale u njoj. Pitanje je koliko se često i ta njihova koristi. Bio bih zadovoljan i kada bi se Kec samo sredio da bude običan statični eksponat.
Dal kec i dalje postoji ili je isecen? Pojma nemam sta je s njim....

99% је исечен.
Није нужно да се изнајмљује. Битно је чувати техничко наслеђе. Али су по том питању Србија, Београд и ГСП очајни. Није сачуван ни један од 11 модела коришћених пре БКМ тролејбуса.

Jel realno ovo, izgleda kao da je iz indije
IMG_2336.jpeg

Vratile su se 40 i 41 a sa njima i one matore razdrndane spore AKSM trole, jedva čekam konvoje zbog njih!

Ovako,ja ga licno video nisam,info je od zaposlenog tamo. Zvao me covek zbog neceg drugog,pitao sam ga tokom razgovora da li imas nesto novo u pogonu,njegov odgovor je jeste jedno vozilo,nisam video dobro sta je.
Ko je u mogucnosti neka skokne do pogona pa neka 📸

Ovako,ja ga licno video nisam,info je od zaposlenog tamo. Zvao me covek zbog neceg drugog,pitao sam ga tokom razgovora da li imas nesto novo u pogonu,njegov odgovor je jeste jedno vozilo,nisam video dobro sta je.
Ko je u mogucnosti neka skokne do pogona pa neka 📸
Škola mi se nalazi pored pogona i malopre sam otišao da prošetam oko pogona. Prošao sam pored one glavne kapije i kapije preko koje ulaze trole iz Dobračine i ništa nisam video. Činjenica je da nisam ušao i detaljno sve pogledao, ali samo sam hteo da javim da na nekom uočljivom mestu nije

Vrh