Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da mi je znati šta oni rade više...Ovo stvarno nije normalno. Jedan dan pošalju dve trole jer što da ne. Posle danima šalju autobuse i još daju informaciju o promeni režima zbog čega neće raditi 22 (iako realno nema veze sa 22) i sad opet pošalju trolu
Današnja fotografija. Apropo toga šta šalju na 22. Moj lični utisak je da je danas bila kompletno sa trolejbusima. Inače, između 16h - 17h, svo trolejbusi koji bi pristigli na Slaviju, bili su preusmereni na Nemanjinu i gatažu, jer je bila blokada pešačkog u Bulevatu oslobođenja. Nekoliko njih sam video u Vojislava Ilića, dok sam obavljao posao tu.
Kao razlog što autobusi saobraćaju na liniji 21 uvek se pominje nedostatak vozila. Sad dok se radi drugi deo Vojislava Ilića i dok ne rade 19 i 29 mogla je 21 da radi. Još da nema radova u centru i da vidimo 21 i 22 do Studentskog trga...
Kao razlog što autobusi saobraćaju na liniji 21 uvek se pominje nedostatak vozila. Sad dok se radi drugi deo Vojislava Ilića i dok ne rade 19 i 29 mogla je 21 da radi. Još da nema radova u centru i da vidimo 21 i 22 do Studentskog trga...
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.