Kao razlog što autobusi saobraćaju na liniji 21 uvek se pominje nedostatak vozila. Sad dok se radi drugi deo Vojislava Ilića i dok ne rade 19 i 29 mogla je 21 da radi. Još da nema radova u centru i da vidimo 21 i 22 do Studentskog trga...
Jel će voziti na eko linijama?Dobio sam informaciju da je Strela dobila 15 električnih buseva. 5, 6 je trenutno u Kovilovu ostali su na carini. Sprema se preuzimanje Dorćola.
To su oni Yutonzi o kojima smo pričaliDobio sam informaciju da je Strela dobila 15 električnih buseva. 5, 6 je trenutno u Kovilovu ostali su na carini. Sprema se preuzimanje Dorćola.
Не верујем, не исплати се да скидају пуњаче са окретница.Jel će voziti na eko linijama?
Eko linije ostaju u svojstvu Gsp-a, samo će dobiti drugu garažuJel će voziti na eko linijama?
Kako ne može ? Štrajk i blokada pogona dok grad ne pokrene nabavku novih trolejbusa. Odvlače ih sa ulice svaki dan, raspadaju se u komade tokom vožnje, neko će poginuti u njima. Ni vozači već odavno nisu bezbedni kada uđu u njih a putnici pogotovo, razlog više da se pobune. Već mesecima postavljaju novu mrežu na Trgu Republike, uzeli su milione iz gradskog budžeta za to, hoće li Gangula svima da nam refundira taj novac kada do 2027. trolejbuse ukine? Uostalom, štrajk je i najavljen još pre više od pola godine ako se u roku od nedelju dana ne ispune zahtevi vezani za trole, nisu ispunjeni, prošao rok a štajka još uvek nema kao ni daljih protesta protiv trolocida.Žao mi je trola, al ako je Grad zapeo za to, ne može tu GSP ništa. Samo ako ugroze ljudima posao. A po svemu što do sada kruži od i priča i planova, barem za sad ne izgleda izvesno da će GSP-u biti umanjen obim posla.