Šta je novo?

Trolejbusi

@KizaNoSleep Vidis da je u drustvu servisnog vozila posto je izdahnuo. Motke ponekad ostave tako naslonjene na noseće sajle da mogu druge trole prolaziti.

Jaoj brate kad god se setim tog kružnog toka sa satom posred kolovoza kod Trga...

aleksandar-sapic-11.jpg

shaking-head-no.gif
Renderi posebna priča.
Sve je neozbiljno, i izgleda kao neka improvizacija, i još stave grb...

On je odavno u GSPu, još iz vreme SFRJ. Preselio se bio ovde, osnovao porodicu, živi preko 30 godina, a srpski mislim da je naučio tečno još fazon 80ih.

Mislim da se penzionisao početkom 2010ih.

Takvi ljudi su skroz ok i dobrodošli. Problem je samo što nisu odnosno ne budu svi kao on. Neki ljudi odu negde i prilagode se, adaptiraju i asimiliraju. Ali neki baš i ne.

Vozio je 21 koliko se sećam. Ne znam gde je sad. Nadam se da će da dočeka nove trole i trole ponovo na toj liniji.

Беше дошао да студира, оженио се овде, добио држављанство и после се запослио у ГСП. Био је чланак у новинама о њему.

Po ovom tekstu, došao je da radi u ambasadi Somalije, ubrzo se oženio, stekao državljanstvo, međutim 90tih je završio na ratištu.
Na ratištu je radio kao vozač, verovatno je iskoristio šansu vojske da stekne dozvole i kasnije kada se vratio započeo radni odnos u GSP-u.

Zanimljiva priča, ako ne ništa.

Vrh