Šta je novo?

Trolejbusi

Kakav dan! Protest radnika GSP-a je na početku bio napet jer je deo studenata otkazao, zbog svega što se desava, ali sam znao kada sam video transparent kolega Mašinci protiv mašinerije da će sve biti ok.

Povratak trolom u kabini sa vozačem za kraj ovog dana je neprocenjivo.♥️🚎
Ništa bez Mašinaca protiv mašinerije, taj transparent je apsolutno svuda.

1000014980.png

Ako ste mislili da protesti radnika GSP-a za očuvanje trolejbusa ne deluju varate se. Šapić je juče govorio o GSP-u i nije pominjao da će privatni prevoznik Strela dobiti trolejbuske linije. Sada ostaje da ga "nagovorimo" da GSP-u kupi nove moderne trolejbuse. Pumpaj!!!

Градоначелник је нагласио да је преостало још да се реши питање тролејбуса или електробуса, о чему ће одлука бити донета накнадно.

– Мислим да је то у овом тренутку за грађане мање важно, јер је највећи проблем где ћемо наћи новац за ту намену. Радимо на могућностима за набавку сто возила, а оног момента када будемо спремни и сигурни да ћемо наћи средства, тада ћемо обавестити јавност да крећемо у ову набавку – казао је градоначелник.

Муте испод жита. Лепо тендер рођаци, а могле би и пробе.
Сад ми криво што нису узети Маз тролејбуси пре 5-6 година.

Svi znamo da planiraju 100 elektrobusa za EXPO, i vrlo je moguće da to predstave kao rešenje jer običnim graðanima je sve to isto.​

Teško prihvatnicima nešto što je privremenog karaktera, mislim na linije. Lakše ja Gradu da to da sopstvenoj firmi, kad je već ima.

Па ваљда остаје ту сајам заувек, и национални стадион? Стрелиним Електробусима на дерби и сајам аутомобила :gobb: :bg4:

Eh, gde je ta autonomija.. Možda vidimo njeno korišćenje za jedno godinu dana.

Ko je pustio ovog mučenika da ostane celu noć zaglavljen.
Pogledajte prilog 232621
Oni koji upravljaju Srbijom i nižu barikade oko Pionirskog parka, Skupštine i Sauronove rezidencije.

Očekivao sam da pored traktora oko Pionirskog, poređaju i par trola u Kralja Milana ispred Predsedništva. Ali izgleda da su odustali od toga.

Ako ste mislili da protesti radnika GSP-a za očuvanje trolejbusa ne deluju varate se. Šapić je juče govorio o GSP-u i nije pominjao da će privatni prevoznik Strela dobiti trolejbuske linije. Sada ostaje da ga "nagovorimo" da GSP-u kupi nove moderne trolejbuse. Pumpaj!!!

Градоначелник је нагласио да је преостало још да се реши питање тролејбуса или електробуса, о чему ће одлука бити донета накнадно.

– Мислим да је то у овом тренутку за грађане мање важно, јер је највећи проблем где ћемо наћи новац за ту намену. Радимо на могућностима за набавку сто возила, а оног момента када будемо спремни и сигурни да ћемо наћи средства, тада ћемо обавестити јавност да крећемо у ову набавку – казао је градоначелник.
Ја сам посумњао у то када сам видео да онај синдикалац Антић који подржава власт говорио да гсп треба да ради посао са тролама или електричним аутобусима

Sva vozila GSP-a su u depoima i MUP je navodno tamo.
Шта се то дешава данас? Јел цео дан неће бити превоза? Шта се дешава са приватницима јел они исто не возе данас?

Samo da sumiramo brojno stanje BKM 32100C trolejbusa iz 2010.

Otpisane i uništene su #2002, #2006, #2017, #2027, #2046, #2050, #2053 (težak sudar od napred), #2058 (pre protesta GSP-a sam prošao pored depoa i video one kutije iza, koje drže konopce, skinute i kako je malo očerupana trola. Stoji iza 2050 pored ograde. Nju su verovatno otpisali umesto #2070), #2065 i #2081. Meni nije jasno, jel se naručuju barem neki delovi za trole ili sve skida sa starih? Malo mi je jezivo ako ulazim u trolu koja ima sve stare nabudžene delove.

Što se tiče starijih, ne verujem da se brojno stanje promenilo skoro. Samo ona nesreća #2184 što je imala manji požar trenutno ne ide.

Vrh