Šta je novo?

Trolejbusi

Kakav dan! Protest radnika GSP-a je na početku bio napet jer je deo studenata otkazao, zbog svega što se desava, ali sam znao kada sam video transparent kolega Mašinci protiv mašinerije da će sve biti ok.

Povratak trolom u kabini sa vozačem za kraj ovog dana je neprocenjivo.♥️🚎
Ništa bez Mašinaca protiv mašinerije, taj transparent je apsolutno svuda.

1000014980.png

Ako ste mislili da protesti radnika GSP-a za očuvanje trolejbusa ne deluju varate se. Šapić je juče govorio o GSP-u i nije pominjao da će privatni prevoznik Strela dobiti trolejbuske linije. Sada ostaje da ga "nagovorimo" da GSP-u kupi nove moderne trolejbuse. Pumpaj!!!

Градоначелник је нагласио да је преостало још да се реши питање тролејбуса или електробуса, о чему ће одлука бити донета накнадно.

– Мислим да је то у овом тренутку за грађане мање важно, јер је највећи проблем где ћемо наћи новац за ту намену. Радимо на могућностима за набавку сто возила, а оног момента када будемо спремни и сигурни да ћемо наћи средства, тада ћемо обавестити јавност да крећемо у ову набавку – казао је градоначелник.

Муте испод жита. Лепо тендер рођаци, а могле би и пробе.
Сад ми криво што нису узети Маз тролејбуси пре 5-6 година.

Svi znamo da planiraju 100 elektrobusa za EXPO, i vrlo je moguće da to predstave kao rešenje jer običnim graðanima je sve to isto.​

Нека им за ЕХПО, нек вози Стрела линије за ЕХПО комплекс.

Teško prihvatnicima nešto što je privremenog karaktera, mislim na linije. Lakše ja Gradu da to da sopstvenoj firmi, kad je već ima.

Па ваљда остаје ту сајам заувек, и национални стадион? Стрелиним Електробусима на дерби и сајам аутомобила :gobb: :bg4:

Pa mislim šta će na tom potezu čak sedam novih najavljenih linija za stalno. Dok je EXPO ok, al po završetku dodatnih 100 autobusa da vrte ka Surčinu mi se baš ne čini realnim.

Vrh