Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 53.644

Ima plavih brezona i na autobusima, uglavnom iz pogona Zemun. Baš sam primetio ovih dana.
![]()
Radnici GSP najavljuju protest za četvrtak: Ove ulice će biti blokirane
Radnici pogona "Dorćol" GSP "Beograd" doneli su odluku da zbog neispunjenja zahteva ponovo izađu na ulicu i blokiraju saobraćaj 10 autobuskih i trolejbuskih linija, na raskrsnici kod „Londona“, objavili su radnici ovog preduzeća.www.danas.rs
Nema savršenog termina, koliko razumem radnici su se za ovaj termin odlučili zbog rasporeda njihovih smena da bi što više radnika GSP-a može da dođe na protest, a i studenti da uklope jer blago rečeno pumpaju 24/7 na sve strane. Vidimo se u četvrtak!
Poslepodne i uveče su termini kada je uvek najveći broj ljudi u mogućnosti da učestvuje.Nema savršenog termina
I kod Muzeja Jugoslavije je bilo nekoliko parkiranih. Sad dođoh iz grada i još uvek stoje. Očigledno ima veze sa protestom ispred RTS - a.Inače, oko pola 5 je kod Lidla u Vojislava Ilića, u smeru ka gradu u 5 min prošlo minimum 9 trola, i to sve sa 29.
Ka Medaku sam video i BMC matori, ista linija.
Kako će raditi prevoz u četvrtakNije moguće jer raspored nekoliko sati pre i posle protesta ukloni trole sa linija, tako svaki put su sklonili trole da ih nema dok kolona prolazi Studentskim trgom. Mnogo se plaše protesta radnika GSP-a, a pogotovu jer radnici GSP-a zajedno protestuju sa studentima.
Građana da, radnika ne. Evo i ja sam uzeo dan od godišnjeg odmora zbog protesta u četvrtak jer je u sred radnog vremena. Trenutni protesti su u organizaciji radnika GSP-a koje studenti i mi iz Vratimo trolu 28 kao i deo sindikata koji imaju oko 1000 radnika podržavaju. Primarna ciljna grupa su radnici GSP-a koje su napokon ovi protesti probudili. 2019-2020 kada smo protestovali za vraćanje trole 28 smo malo sarađivali sa radnicima osim pojedinaca, sada je takva situacija da su i radnici svesni da se GSP privatizuje malo po malo davanjem linija privatnicima putem famoznih javno-privatnih partnerstava.Poslepodne i uveče su termini kada je uvek najveći broj ljudi u mogućnosti da učestvuje.