Šta je novo?

Trolejbusi

tomdelonge.gif

Nema savršenog termina, koliko razumem radnici su se za ovaj termin odlučili zbog rasporeda njihovih smena da bi što više radnika GSP-a može da dođe na protest, a i studenti da uklope jer blago rečeno pumpaju 24/7 na sve strane. Vidimo se u četvrtak!

Nema savršenog termina, koliko razumem radnici su se za ovaj termin odlučili zbog rasporeda njihovih smena da bi što više radnika GSP-a može da dođe na protest, a i studenti da uklope jer blago rečeno pumpaju 24/7 na sve strane. Vidimo se u četvrtak!

Bilo bi dobro i simbolično samim trolama blokirati raskrsnicu.

Nije moguće jer raspored nekoliko sati pre i posle protesta ukloni trole sa linija, tako svaki put su sklonili trole da ih nema dok kolona prolazi Studentskim trgom. Mnogo se plaše protesta radnika GSP-a, a pogotovu jer radnici GSP-a zajedno protestuju sa studentima.

Inače, oko pola 5 je kod Lidla u Vojislava Ilića, u smeru ka gradu u 5 min prošlo minimum 9 trola, i to sve sa 29.
Ka Medaku sam video i BMC matori, ista linija.
I kod Muzeja Jugoslavije je bilo nekoliko parkiranih. Sad dođoh iz grada i još uvek stoje. Očigledno ima veze sa protestom ispred RTS - a.

Nije moguće jer raspored nekoliko sati pre i posle protesta ukloni trole sa linija, tako svaki put su sklonili trole da ih nema dok kolona prolazi Studentskim trgom. Mnogo se plaše protesta radnika GSP-a, a pogotovu jer radnici GSP-a zajedno protestuju sa studentima.
Kako će raditi prevoz u četvrtak

Poslepodne i uveče su termini kada je uvek najveći broj ljudi u mogućnosti da učestvuje.
Građana da, radnika ne. Evo i ja sam uzeo dan od godišnjeg odmora zbog protesta u četvrtak jer je u sred radnog vremena. Trenutni protesti su u organizaciji radnika GSP-a koje studenti i mi iz Vratimo trolu 28 kao i deo sindikata koji imaju oko 1000 radnika podržavaju. Primarna ciljna grupa su radnici GSP-a koje su napokon ovi protesti probudili. 2019-2020 kada smo protestovali za vraćanje trole 28 smo malo sarađivali sa radnicima osim pojedinaca, sada je takva situacija da su i radnici svesni da se GSP privatizuje malo po malo davanjem linija privatnicima putem famoznih javno-privatnih partnerstava.

Vrh