Ja bih pre neki koji ne liči na tramvaj.
Meni liči, ali ne bih se bunio za Hess trole uopštePa ovo ne liči na tramvaj, ima samo zaštitu za točkove, ne preterujte.
Pa i ne može. Niti nam treba. Treba nam veći broj solo i zglobnih vozila sa više polazaka.Mislim da kod nas ne moze vozilo sa dve harmonike.
Za 31 nije dovoljan zglobni autobus, jedino da je interval 2 minuta, drugo rešenje ne vidim.Ne treba. Niti bi mogao da okreće oko Studentskog i Trga republike.
Kao što ni 9ki ne trebaju gliste i uparene Katice koje zablokiraju ceo blok oko sebe, nego da bude više polazaka solo vozila (ovo kažem za 9, za 31 treba običan zglobni autobus).
Desna obala Save je saobraćajno zakržljala i u skladu sa time se moraju birati i vozila koja će na njoj saobraćati.
Bolje za 31 da ga produže do Ustaničke (naravno, uz izgradnju veće i bolje okretnice) i da u skladu sa time povećaju broj vozila. Naravno, to se neće desiti, samo hipotetički kažem i maštam.
Ne da se ukidaju, samo da se koriste na Novom Beogradu, a ne da se trpaju u Slavije, Resavske, Beogradske, KT Autokomande itd.Ma najbolje da ukinemo duge tramvaj