spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.473
Joj drugari sta vam radimo!
Felix55":n5u9q13v je napisao(la):Saznao sam gde je premeštena ta mreža koja je skinuta sa trase do Vidikovca - iskoristili su je da produže liniju 40 kroz celu zvezdarsku šumu, tako da trole od juče direktno ulaze u tu zelenu oazu, i putuju sve do Karaburme
NOVI 011":2yneob09 je napisao(la):Jedno pitanje. Kako su se pokazake ove BKM trole za ovih godinu dana... E,može neki + i za mene treba mi za prosek Jutros su trole išle do slavije zbog kvara na kontaktnoj mreži kod Čedine zebre... :notok:
Pu bre dece mi nisam ja tražio pljus za sebe,nego za dete :kk: Evo pljus i za tebe... Nego kako se pokazao BKM.spatiotecte":2ias9ey7 je napisao(la):NOVI 011":2ias9ey7 je napisao(la):Jedno pitanje. Kako su se pokazake ove BKM trole za ovih godinu dana... E,može neki + i za mene treba mi za prosek Jutros su trole išle do slavije zbog kvara na kontaktnoj mreži kod Čedine zebre... :notok:
E ajde sad svi da trazimo pluseve k'o cigani! :lol:
Kume imas neki plusic za mene? Za prosek kume!!!!!!!
А ако не дате, у року од 24 сата избрисаће вам се све са хард-диска...Felix55":3ixnoq1q je napisao(la):Ako mi date plus za ovaj post - sreća će vas pratiti mesec dana, a ako date pluseve i na još dva moja posta, sreća će vas pratiti 3 meseca i dobićete novac iz inostranstva
Па како да не буде туњав кад има 50 тона Колико су тешке ове троле?jlaki":2kd7h4ik je napisao(la):Da, ubrzanje je neverovatno i sa kolikom lakoćom uzvišice savladava. Nekako može da se oseti da se mašina ne muči. To sam očekivao i za novi tramvaj, međutim sav je nešto tunjav sa kretanjem, ne znam. Možda jer još ne znaju da ga voze.
djordje*******g":sjfii57l je napisao(la):Jedno pitanje, mozda je offtopic ali tice se trase troje*******usa. Koja je svrha Cedine zebre i semafora na tom mestu? Ajde sto traje enormno dugo sto je uslovljeno sledecom ulicom sa kojom se ukrsta ali sam semafor je potpuno neuskladjen sa sledecim u nizu te ce vas oba zaustaviti.