Šta je novo?

Trolejbusi

Putnici cuvajte vozila, jer samo MI smemo da ih unistavamo. ....to definitivno to znaci.

Ма катастрофа. Осећам да ће и кад КАФ-ови стигну, да почну да улепљују налепнице око шипки кад се излиже облога, да лепе новине на горњи део шоферке, да ако се поломи нека пластика од светала ставе штопаљке од Југића, да улепљују пукнута стакла селотејпом за паковање, да ако неко лупи трамвај не испеглају и загитују него зафарбају четком... Не дај Боже да ће их чистити, а то што ће их одмах скроз-наскроз излепити рекламама (укључујући и стакла) биће најмање зло. Деведесете су одавно прошле, али они и даље живе у том времену. :rant:

Nalepnice na novim trolama i nisu tako lošte, urađene su u stilu onih na BG:vozu. Ipak, prekrivaju grb Grada i garažni broj, što je protivzakonizo. Verujem da će trole uskoro pustiti u saobraćaj, čim su ih izlepili.
Evo kako to izgleda:

29zqxrm.jpg

snoxab.jpg

rgym3p.jpg

2djp2ld.jpg

Pa ne smeju prozore mamlazi da prekrivaju!!!Kolko mrzim to,uf!!!Vec su me ubedacili malo...

Mislim da je ovo rupicasta ona folija, pa smeju. Ali cirkus - cirkus :D:D:D:D i koja je fora sa onim "D", nekako BG:VOZ je na vozovima, a BG:D na trolejbusima xD

Ono sto mene zanima je koliko ce ove sjajne ratkapne da prezive dok se ne nadju na zemunskom buvljaku :rolleyes:

Video sam jednu sinoc uzivo. Sa sve nalepnicom,i mogu vam reci da uopste nije ruzno. Nalepnice su dovoljno rupicaste, i ceo enterijer se kroz njih video.
Kako je iznutra, to cemo da vidimo, kad ih puste u saobracaj. Ali se ja secam da mi je od gledanja kroz njih bilo muka.

Sto se tice ratkapni, otpasce posle par slivnika, u to ne sumnjajte.

Rotkapne ce biti dok vazi garancija godinu dana a poslije kad prvu gumu budu mjenjali nece ih vratit jer to je po njima visak.Samo da znam ko se omastio za dizajn ove reklame :kafa:

Dobra ideja da se reklamnom folijom sačuvaju vozila od grafita,mislim i da BGVoz treba isto da odrade... :kafa:

Prezentacija novih trolejbusa »

24. Septembar. 2010 | 11:39, Izvor : Studio B, Komentari: 0

Prezentacija novih niskopodnih solo trolejbusa, koje po ugovoru sa Gradom isporučuje beloruski proizvođač Belkomunmaš biće održana na okretnici na Studentskom trgu.

Tokom prezentacije, kojoj će prisustvovati gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić, biće demonstrirana vožnja bez napajanja strujom kao i upotreba rampi za invalide.

A oce li moci malo da se probaju te trole? Mislim da je provozam jedan krug.... :D

Pa pre će ti dati ameri i rusi da voziš spejšatl nego Đido novu trolu
Znaš li ti bwe koja je to investicija iz buđzeta grada, da su tu trolu svi građani platili to bi ti naš dragi Đido reko :bash: :bash: :bash:

kingmanowar":22mhq24o je napisao(la):
A oce li moci malo da se probaju te trole? Mislim da je provozam jedan krug.... :D
Samo ako imas zutu knjizicu,i ne ne mislim na najnovije izdanje malog princa ;)

Nove trole su od danas na ulicama. Video bar 3 komada dok sam sedeo kod Vera u Vojislava Ilića.

Vozio sam se u GB 2017 na liniji 28... Ono je fenomenalno !
Zaista ima veliko ubrzanje, apsolutno je tih, postavili su čak i kantu za đubre... :mrgreen:

Unutra su u staklenim delovima za reklame postavljni posteri u stilu "Jedan novi trolejbus košta 225.000 evra, zato ih čuvam" ;)

264gm61.jpg

Odma se uocava klima na plafonu,bravo bravo!!!

Na beogadskim ulicama od jutros saobraćaju novi trolejbusi. Od ukupno 83 nova niskopodna solo trolejbusa, koliko je kupljeno od beloruske firme Belkonunmaš, u Beograd su do sada stigla 24 koji saobraćaju na linijama 22, 29, 41, 28, 19 i 21.
Do kraja novembra, kažu u GSP-u, očekuje se isporuka i ostalih trolejbusa.
Tokom prezentacije na Studentskom trgu, kojoj su prisustvovali gradonačelnik Beograda Dragan Djilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić, demonstrirana je vožnja bez napajanja strujom kao i upotreba rampi za osobe sa invaliditetom.
Novi trolejbusi imaju 26 mesta za sedenje i ukupan kapacitet za 101. putnika, klimatizovani su, a u njima su obezbedjena mesta za osobe sa posebnim potrebama

http://studiob.rs/info/vest.php?id=56258

Prolaze nove trole danas ,dok sam sedeo u bašti "Moskve" i zaista bezšumne ne čuju se uopšte,pa kad naiđe stara ili bus gruva... :kafa: i kao što rekoh one šarene folije na njima su dobra žaštita od švrljanja...

koliko je kupljeno od beloruske firme Belkonunmaš,
Ja pomislio da spikerka na vestima nije umela da pročita naziv firme, kad sada vidim da je i ovde napisan pogrešno. Ne znam da li je neki domaći mediji uspeo ispravno da napiše naziv fabrike dosad :lol:

2012":b1ryqc2y je napisao(la):
i kao što rekoh one šarene folije na njima su dobra žaštita od švrljanja...
To mi zvuči kao logika da kupiš novo elegantno lister odelo a onda na njega nalepiš poster Mileta Kitića jer eto može da se desi da prospeš kafu pa nek se nađe...
Joj koliko su bile lepše bez ovog vašarskog šareniša ali sve do jedne prelepiše bukvalisti :rant:

Veliki Vracar":1z5x9n9m je napisao(la):
2012":1z5x9n9m je napisao(la):
i kao što rekoh one šarene folije na njima su dobra žaštita od švrljanja...
To mi zvuči kao logika da kupiš novo elegantno lister odelo a onda na njega nalepiš poster Mileta Kitića jer eto može da se desi da prospeš kafu pa nek se nađe...
Joj koliko su bile lepše bez ovog vašarskog šareniša ali sve do jedne prelepiše bukvalisti :rant:
Vala bas ... koji su to kreteni ... sta li ce tek na CAF da nalepe majko mila to ce tek biti biser

:shok: UZASA!!! :rant:

Nisam ni video "ukrasheni" dizajn novih trola - nisam skrolovao do tih postova, samo sam video enterijer i zadovoljno napustio temu...

:bash: :bash:

Ironija! Upravo izgledaju kao nasharane grafitima!!! :lool:

:rant: :rant: :rant:

Vrh