Wile E. Coyote
Advanced
Ако је тако, амм +1 за муштулук
http://gspbeograd.iz.rs/forum/viewtopic.php?f=13&t=80&start=290"Jokkinen"":306vydj0 je napisao(la):novi BKM
Zar nam je malo toga u Beograda. I onako će biti samo par meseci ovakve, a onda će postati kao i ove (u originalu narandžaste)Peregrino":3jki6e35 je napisao(la):Mislim da je trend u svetu da se na osnovnu boju vozila lepe folije u boji. Na taj nacin se lako postavljaju razne oznake, kao i reklame. To sam video na autobusima u Santjagu i Madridu, kao i na mnogim taksi vozilima (primetni su oni klobucici puni vazduha ispod folije).
Ovaj trolejbus deluje kao da ga je neko umocio u bure sa crvenom bojom. Ali trenutno pitanje estetike nije vazno. Samo nek tera i sto duze prevozi Beogradjane.
Мислим да сам давно, као клинац, чуо причу о томе да дабл-декери не могу да функционишу у Београду због конфигурације терена. Осим тога, не знам како стоје ствари са провлачењем испод контактне мреже.Матеја Бељан":2bhz6ujj je napisao(la):Zasto tesko? Bas mislim da je za mnoge duge linije to odlicno resenje! Manje mesta zauzme na ulici, putnici koji idu dalje penju se gore